''Εγώ σαν άνθρωπος καταφεύγω στους υδατάνθρακες'': Η Ελένη Κοκκίδου αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την τεράστια απώλεια κιλών

Πόσο χρόνο έκανε για να τα χάσει η Βουλίτσα από την «Μουρμούρα»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Εγώ σαν άνθρωπος καταφεύγω στους υδατάνθρακες'': Η Ελένη Κοκκίδου αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την τεράστια απώλεια κιλών

Η Ελένη Κοκκίδου έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στο μικρό απόσπασμα που παρακολουθήσαμε σήμερα 6/7 την ακούσαμε να αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με την τεράστια απώλεια κιλών που είχε. Η τηλεοπτική Βουλίτσα από την αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», εξέπληξε τους πάντες όταν εμφανίστηκε 35 κιλά κάτω στην οθόνη.

Όπως είχε εξομολογηθεί και σε παλαιότερη συνέντευξή της η απόφαση είχε να κάνει κυρίως με την επιβαρυμένη ψυχολογία της, που είχε πέσει λόγω και του σωματικού της βάρους, ενώ αποκάλυψε πόσο την βοήθησε και η περίοδος της καραντίνας στο να το πάρει απόφαση και να χάσει αυτά τα κιλά παρουσιάζοντας μια ριζικά νέα εικόνα.

Οι δηλώσεις της Ελένης Κοκκίδου σχετικά με την απώλεια βάρους της

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως προσπαθούσε αρκετό διάστημα να χάσει τα κιλά που είχε πάρει, προκειμένου να φτάσει στο αποτέλεσμα που ήθελε.

«Ναι, μου πήρε ενάμιση χρόνο, δύο. Νιώθω πιο ελαφριά πλέον και πιο κοντά στο πρότυπο που είχα για τον εαυτό μου πριν πάρω αυτά τα κιλά.

Εγώ σαν άνθρωπος συναισθηματικά κλείνομαι και όταν συμβαίνουν σημαντικά δυσάρεστα γεγονότα στην οικογένεια, στην προσωπική μου ζωή, καταφεύγω στους υδατάνθρακες.

Το έκανα από νέα αυτό», ανέφερε.

«Ήμουν δυστυχής μέσα μου» - Η εξομολόγησή της για τις δυσκολίες του χώρου της υποκριτικής

Η Ελένη Κοκκίδου - η οποία πρόσφατα συγκλόνισε με την αποκάλυψή της για την εμπειρία που είχε στα 40 της- βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», στην παρέα των Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου το μεσημέρι της Πέμπτης 23/6 και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την πορεία της ως ηθοποιός, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και για τα παιδικά της χρόνια.

Οι παρουσιαστές τη ρώτησαν για τον ρόλο της που πλέον είναι το alter ego της.

«Όλοι οι ρόλοι είναι το alter ego μας, αλλά η Βούλα παραείναι. Δεν χρειάζεται να τη φτιάξω, είναι εκεί και με περιμένει κάθε μέρα. Η Βούλα δεν είναι καθόλου μακριά από εμένα, είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου, που το καλλιεργώ και το αναπτύσσω», απάντησε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, σημείωσε πως «ήμουν σε μια συντηρητική οικογένεια και ένα κορίτσι εκείνης της γενιάς δεν ήταν αυτονόητο ότι θα γινόταν καλλιτέχνης. Κατ’ αρχήν ήταν καλλιτέχνης η μικρή θεία μου, η οποία δεν μπόρεσε να ορθοποδήσει γιατί είχε παππού και γιαγιά πάρα πολύ αυστηρούς. Εγώ έμοιαζα σε αυτήν και ήμουν δυστυχισμένη, ναι. Επειδή ήμουν φτιαγμένη για αυτό, αφού εγώ δεν ήθελα να γίνω γιατρός ή φυσικός. Ο καλλιτέχνης είναι και δεν δημιουργείται, γεννιέται έτσι».

«Οπότε, ναι, ήμουν δυστυχής μέσα μου. Δοκίμασα διάφορα πράγματα τα οποία όλα είχαν σχέση με την παραμυθία όπως η ξενάγηση. Έκλαιγα συνέχεια και ήμουν ένα παιδί που έκλαιγε συνέχεια. Ήμουν πάρα πολύ ευαίσθητη και εξακολουθώ να είμαι, αλλά τώρα έχω άλλα όπλα που απέκτησα με την ζωή, την αυτογνωσία και τη βοήθεια της ψυχανάλυσης» συμπλήρωσε η Ελένη Κοκκίδου.