«Από τον έναν γάμο στον άλλο, θέλω λίγο...» - Η απάντηση της Παναγιώταρου στο ενδεχόμενο πρότασης γάμου από τον Σχίζα

«Είναι σπάνιος άνθρωπος, τον ξέρω δέκα χρόνια τώρα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Από τον έναν γάμο στον άλλο, θέλω λίγο...» - Η απάντηση της Παναγιώταρου στο ενδεχόμενο πρότασης γάμου από τον Σχίζα

Σήμερα, Τετάρτη 6/7, είναι ιδιαίτερη μέρα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μιας και είναι ο τελικός του Survivor, στον οποίο βρίσκεται ο αγαπημένος της Στάθης Σχίζας, και ίσως να είναι εκείνος που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο απόψε στο Γαλάτσι! Η λαμπερή επιχειρηματίας και μοντέλο, μίλησε το πρωί της ίδιας μέρας στην εκπομπή Super Κατερίνα, και το πρόσωπό της χαμογελούσε ολόκληρο, και ο λόγος είναι πως είδε τον καλό της, μετά από πολύ καιρό!

Η απάντηση της Παναγιώταρου στο ενδεχόμενο γάμου

Όταν ρωτήθηκε από την εκπομπή, τι θα απαντούσε στον Στάθη Σχίζα σε περίπτωση που το καλοκαίρι της έκανε πρόταση γάμου, εκείνη απάντησε πως θα έλεγε πως θέλει το χρόνο της, μιας και έχει ήδη κάνει έναν, επομένως δεν θα ήθελε να πηγαίνει από γάμο σε γάμο τόσο γρήγορα, θέλει λίγο το κενό της, λίγο να το συνειδητοποιήσει.

«Δεν ξέρω… Χώρισα πολύ πρόσφατα και είναι πολύ σύντομο να γίνει όλο αυτό τώρα. Αν μου έκανε πρόταση γάμου ο Στάθης θα του έλεγα ότι θέλω τον χρόνο μου. Δεν γίνεται να πάω από γάμο σε γάμο. Από τη στιγμή που ήταν ο σύντροφός μου στο παιχνίδι, θα τον στήριζα από την αρχή έως το τέλος.

Πιστεύω ότι ο Στάθης είναι από μόνος του ένα παιδί αξιόλογο, έχει αξιοπρέπεια, είναι τίμιος και πιστεύω ότι σίγουρα η βοήθειά μου τον μπούσταρε και τον έμαθε περισσότερος κόσμος, αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο. Είναι σπάνιος άνθρωπος, τον ξέρω δέκα χρόνια τώρα. Υπήρχε μια χημεία αλλά μετά γνώρισα τον Αριστομένη και παντρεύτηκα» δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ασύλληπτο - Ο Λιανός ανακοίνωνε το όνομα του Στάθη και οι κάμερες έδειχναν την Παναγιώταρου

Μπορεί να μην διαγωνίζεται καν στο Survivor 5 ωστόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του ημιτελικού του ριάλιτι. Βρέθηκε στο Γαλάτσι προκειμένου να υποστηρίξει τον αγαπημένο της Στάθη, ωστόσο το κοινό επικεντρώθηκε σε εκείνη.

Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου κέρδισε το κοινό και μάλιστα, το κοινό εξέφρασε ξεκάθαρα την προτίμησή του σε εκείνη συγκριτικά με την Μαρία Αντωνά (δείτε εδώ τα επικά σχόλια στο Twitter).

Τη στιγμή μάλιστα που η κάμερα ανακοίνωσε ότι ο Στάθης θα είναι αυτός που θα περάσει στον τελικό μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη (δείτε εδώ ποιος θα κερδίσει), η κάμερα του ΣΚΑΪ έδειξε σύντομα την αντίδραση του παίκτη και πέρασε αυτομάτως στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία πανηγύριζε μαζί με τους φίλους του.