«Μου είπαν να φύγω από το σπίτι, αλλά τελικά δεν..» - Λύγισε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την μεγάλη απώλεια στη ζωή του

Η αναφορά στους γονείς του που τόσο λάτρευε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μου είπαν να φύγω από το σπίτι, αλλά τελικά δεν..» - Λύγισε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την μεγάλη απώλεια στη ζωή του

Ο πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, χάρισε μία υπέροχη και άκρως εξομολογητική συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης 6/7 στην εκπομπή Πάμε Δανάη, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ζωή του, στην Δανάη Μπάρκα την οποία έχει σαν παιδί του, και στην απώλεια των γονιών του, γεγονός για το οποίο έχει ξαναμιλήσει στο παρελθόν, μιας και είναι κάτι που του έχει στοιχίσει αρκετά...

Η εξομολόγηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

«Είμαι δασκαλοπαίδι , οι γονείς μου με ήθελαν επιστήμονα, έκαναν τα πάντα για να με αποτρέψουν από την υποκριτική, τους πείραξε πάρα πολύ, ήταν κατραπακιά. Όταν τους ανακοίνωσα πως θα γίνω ηθοποιός είχαμε τρομερούς καβγάδες, μου είπαν να φύγω από το σπίτι, αλλά τελικά δεν έφυγα. Η απώλεια των αγαπημένων προσώπων, όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο σημαντική.

Όσο και αν έχουμε τους δικούς μας και τους αγαπημένους μας, μόνοι μας ερχόμαστε και μόνοι μας φεύγουμε από τη ζωή», είπε αρχικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Η μεγαλύτερη πολυτέλεια που προσέφερα στον εαυτό μου είναι να βρεθώ στο αεροδρόμιο και να πετάξω για δύο μέρες στο Λονδίνο να δω παραστάσεις. Όταν ήμουν νέος εστίαζα τόσο πολύ στον έρωτα και στην αγάπη, που μπορεί να “πούλησα” πράγματα της δουλειάς μου, γιατί ήμουν πολύ αφοσιωμένος σε αυτό».

«Το θέατρο σου δίνει την ευκαιρία να είσαι ο εαυτός σου, αλλά μπορεί να είσαι ο,τιδήποτε, να είσαι άγιος, δολοφόνος, τα πάντα» αναφέρει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει πως τον ταράζει να βλέπει ανθρώπους του χώρου να είναι τόσο «άτεγκτοι, απόλυτοι και σκληροί για παραπτώματα και αδυναμίες ανθρώπων. Μου φαίνεται πολύ σκληρό οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά να γίνονται πιο σκληροί και από τους ίδιους τους παραβάτες»

«Όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτεί η Δανάη, στο γαμπρό θα την παραδώσει όποιος μπαμπάς θέλει εκείνη…μπορεί και οι δύο» είπε κλείνοντας...

«Υπήρξε αντικείμενο κριτικής και...»

Πριν λίγες μέρες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot το μεσημέρι της Κυριακής 26/6 και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφαση που είχαν πάρει με την οικογένειά του να φύγουν από την Μυτιλήνη για την Αθήνα αλλά και την κριτική που δέχθηκε για την απόφασή του να ζήσει μαζί με την Βίκυ Σταυροπούλου.

«Φυσικά κι έχω διαβάσει και για εμένα. Η απόφασή μου να ζήσω με την Βίκυ Σταυροπούλου υπήρξε αντικείμενο κριτικής και σχολιασμού πανταχόθεν. Φυσικά κι από τους κοντινούς μου αλλά εκεί μπορείς να το συζητήσεις και να πεις τι ρε μ…α, εγώ έτσι θέλω να ζω» ανέφερε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Για να μην λέμε μόνο για τους άλλους κι εμείς το κάνουμε αυτό αλλά κατ’ αρχήν τι σε νοιάζει εσένα; Στοπ. Ο καθένας πρέπει να επιλέγει και να πληρώνει τις επιλογές του. Σε αυτήν τη ζωή δεν παίρνεις τίποτα χωρίς να πληρώσεις. Στο στενό μου κύκλο ποτέ δεν άφησα περιθώρια να μου ορίσουν πράγματα στη ζωή μου» πρόσθεσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.