Έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη - Η θέση που διεκδικεί η Κάτια Ταραμπανκό σε εκπομπή

Το είπε ανοιχτά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη - Η θέση που διεκδικεί η Κάτια Ταραμπανκό σε εκπομπή

H Κάρια Ταραμπανκό είναι ένα πετυχημένο μοντέλο, όμως τη βλέπουμε να απασχολεί με την παρουσία της σε διάφορα reality shows και εκπομπές, μιας και την πρωτογνωρίσαμε μέσα από το gntm. Στη συνέχεια ξεχώρισε και μέσα από το survivor, στο οποίο πήγε όχι μία αλλά δύο φόρες.

Έτσι λοιπόν, δε θα μπορούσε να λείπει από την ημιτελικό του survivor 5 το βράδυ της Τρίτης 5/7, όπου έκανε μια ενδυματολογική επιλογή, που συζητήθηκε αρκετά. Το κορίτσι πριν μπει στο θέατρο του Γαλατσίου για να δει όλους τους πρώην συμπαίκτες της, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Love it.

Πιο αναλυτικά, μεταξύ των όσων ανέφερε απάντησε και στο ενδεχόμενο να τη δούμε σε κάποια άλλη εκπομπή και εκείνη απάντησε πως θα πήγαινε μόνο αν της δώσουν κεντρική θέση.

Η απάντηση της Κάτιας Ταραμπανκό για την παρουσίαση εκπομπής

«Πάνελ; Άμα είναι σε κεντρική θέση, τότε ναι».

Η εμφάνισή της στον ημιτελικό του survivor 5

Ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor 5 αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγη ώρα και φυσικά οι πρώτοι καλεσμένοι, θαυμαστές και πρώην παίκτες αρχίζουν σιγά σιγά και δίνουν το παρών στο Γαλάτσι.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly είναι εκεί και θα σας μεταφέρουμε όλο το backstage όλο το υλικό. Ανάμεσα στα άτομα που εμφανίστηκαν πριν από λίγο στο στάδιο και έκλεψαν όλες τις εντυπώσεις ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία επέλεξε να φορέσει τέλειο jumpsuit με πολλά χρώματα και σχέδια και αρκετά αξεσουάρ.

Μαζί της ήταν και ο κομμωτής της και η Κάτια παρά τον πρόσφατο χαμό με τον χωρισμό της εμφανίστηκε πιο χαμογελαστή και ανανεωμένη από ποτέ, κάτι που επιβεβαιώσει και η ίδια, μιας και στις κάμερες τόνισε πως είναι πως καλά στα προσωπικά της, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάτι πολύ ωραίο στην τηλεόραση.

undefined

undefined

https://dai.ly/x8c9g4f[/OEmbe