«Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, αλλά τον αγαπάω περισσότερο από..» - Έβαλε τα κλάματα η Μπάρκα στο Πάμε Δανάη

Εξαιρετικά συγκινημένη η παρουσιάστρια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, αλλά τον αγαπάω περισσότερο από..» - Έβαλε τα κλάματα η Μπάρκα στο Πάμε Δανάη

Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα ούτε η τελευταία, που η Δανάη Μπάρκα συγκινείται όταν αναφέρεται στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον οποίο έχει σαν πατέρα της, η βλέπει κάτι που έχει σχέση με αυτόν και έχει ακριβώς την ίδια αντίδραση.

Το πρωί της Τετάρτης 6/7 λοιπόν στο Πάμε Δανάη παρακολούθησαν τη συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την ξεχωριστή σχέση του με την παρουσιάστρια, και τότε εκείνη δεν άντεξε και έκλαψε...

Η συγκίνηση της Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή

"Εγώ είμαι χάλια τώρα, θέλω να φύγω να πάω στο καμαρίνι μου... Μπορεί για τον κόσμο να φαίνεται υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει κάθε φορά με τον Χρήστο, εννοώ η σχέση μας, αλλά για τους ανθρώπους έξω είναι ο Χρήστος που είναι ηθοποιός, για μένα δεν είναι μόνο αυτό. Είναι από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς και θα το δείτε και στον μονόλογο που κάνει αλλά και γενικά.

Είναι ένας άνθρωπος που ήρθε, δεν τον έμαθα. Δηλαδή, όταν γεννήθηκα δεν τον έμαθα, δηλαδή όπως όλοι μαθαίνουμε να αγαπάμε αυτούς που μας μεγαλώνουν. Τον αγάπησα επειδή τον γνώρισα και διαλέξαμε ο ένας τον άλλο. Νιώθω καμιά φορά ότι μπορεί να είναι και πιο δυνατό από τις υπόλοιπες σχέσεις. Μπορεί αυτό το καταλάβουν άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει παιδιά ή έχουν βρεθεί στο δρόμο τους παιδιά, ξαφνικά.

Επειδή αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα επειδή τον γνώρισα, υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι τον αγαπάω περισσότερο από κάθε άλλο άνθρωπο στον πλανήτη" είπε η Δανάη Μπάρκα.

Η συνέντευξη του Χατζηπαναγιώτη στην εκπομπή

«Είμαι δασκαλοπαίδι , οι γονείς μου με ήθελαν επιστήμονα, έκαναν τα πάντα για να με αποτρέψουν από την υποκριτική, τους πείραξε πάρα πολύ, ήταν κατραπακιά. Όταν τους ανακοίνωσα πως θα γίνω ηθοποιός είχαμε τρομερούς καβγάδες, μου είπαν να φύγω από το σπίτι, αλλά τελικά δεν έφυγα. Η απώλεια των αγαπημένων προσώπων, όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο σημαντική.

Όσο και αν έχουμε τους δικούς μας και τους αγαπημένους μας, μόνοι μας ερχόμαστε και μόνοι μας φεύγουμε από τη ζωή», είπε αρχικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Η μεγαλύτερη πολυτέλεια που προσέφερα στον εαυτό μου είναι να βρεθώ στο αεροδρόμιο και να πετάξω για δύο μέρες στο Λονδίνο να δω παραστάσεις. Όταν ήμουν νέος εστίαζα τόσο πολύ στον έρωτα και στην αγάπη, που μπορεί να “πούλησα” πράγματα της δουλειάς μου, γιατί ήμουν πολύ αφοσιωμένος σε αυτό».

«Το θέατρο σου δίνει την ευκαιρία να είσαι ο εαυτός σου, αλλά μπορεί να είσαι ο,τιδήποτε, να είσαι άγιος, δολοφόνος, τα πάντα» αναφέρει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει πως τον ταράζει να βλέπει ανθρώπους του χώρου να είναι τόσο «άτεγκτοι, απόλυτοι και σκληροί για παραπτώματα και αδυναμίες ανθρώπων. Μου φαίνεται πολύ σκληρό οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά να γίνονται πιο σκληροί και από τους ίδιους τους παραβάτες»

«Όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτεί η Δανάη, στο γαμπρό θα την παραδώσει όποιος μπαμπάς θέλει εκείνη…μπορεί και οι δύο» είπε κλείνοντας...