Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Με μαύρο ολόσωμο μαγιό στην παραλία η Βικτώρια Καρύδα - Φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρα

Έχει βρει το χαμόγελο της

Με μαύρο ολόσωμο μαγιό στην παραλία η Βικτώρια Καρύδα - Φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρα
News 06.07.2022 14:18
Από Youweekly Team

Μπορεί να έχουν περάσει 4 περίπου χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, ωστόσο, τα 2 παιδιά που απέκτησαν μέσα από το γάμο τους, δεν αφήνουν την Βικτώρια Καρύδα να τον ξεχάσει λεπτό. Μπορεί να πέρασε πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή της, ωστόσο, ο γιος και η κόρη της της δίνουν δύναμη να προχωράει μπροστά.

Έχοντας βρει το χαμόγελο της, απολαμβάνει όλο τον ελεύθερο της χρόνο μαζί τους, αφού είναι και οι μεγαλύτερες αδυναμίες της. Τώρα λοιπόν που έπιασε καλοκαίρι απολαμβάνουν τα μπάνια τους στην θάλασσα.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε και φωτογραφίες τους από την παραλία, όπου πήγαν να κάνουν τις βουτιές τους.

Οι φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδα από τη θάλασσα

Η Βικτώρια Καρύδα δεν γινόταν να μην κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της. Έχει απίστευτο κορμί ακόμη και με δύο γέννες και η γυμναστική που ακολουθεί την βοηθούν να το συντηρεί.

Βικτώρια Καρύδα γιος
Βικτώρια Καρύδα μαγιό

Οι δηλώσεις της για τον Γιάννη Μακρή 4 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Η Βικτώρια Καρύδα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Open Weekend, τις οποίες παρακολουθήσαμε την Κυριακή 8/5. Το μοντέλο μίλησε αρκετά στεναχωρημένη για τον πόλεμο που βρίσκεται αυτή την περίοδο η χώρα της και μάλιστα απέφυγε να σχολιάσει έντονα το γεγονός.

Τόνισε πως μετά τον θάνατο του άντρα της έχει περάσει πολλά και έχει ζοριστεί ψυχολογικά με αποτέλεσμα συχνά να κλαίει και στις κάμερες. Σε κάθε περίπτωση, δεν το βάζει κάτω καθώς τα παιδάκια της έχουν πλέον μόνο εκείνη και τη χρειάζονται.

«Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή μου. Έχω χάσει τον άνθρωπό μου. Δεν βλέπω τηλεόραση καθόλου. Προσπαθώ να φτιάξω τη δική μου ψυχολογία. Δεν έχω καμία επαφή. Ξέρω ότι περνάνε πολύ δύσκολα στην Ουκρανία και δε θέλω καμία άλλη στεναχώρια. Παλεύω κι εγώ. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Είμαι πολύ δυνατή αλλά κουράστηκα να είμαι δυνατή. Θέλω να νιώθω αδύναμη» είπε η Βικτώρια Καρύδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ρίγη συγκίνησης - Η φωτογραφία της Βικτώριας Καρύδα από την περίοδο της εγκυμοσύνης

«Τα παιδιά μου...» - Σπάραξε στο κλάμα με τις αποκαλύψεις της η Βικτώρια Καρύδα μπροστά στην κάμερα

Share