Τρυφερά τετ - α - τετ για Ηλία Μπόγδανο και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου στη Μύκονο

Απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με φίλους

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Τρυφερά τετ - α - τετ για Ηλία Μπόγδανο και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου στη Μύκονο

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες τους), με την οποία είναι αρκετά καιρό μαζί, βρίσκονται σε μια πολύ καλή περίοδο τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στα επαγγελματικά τους.

Μάλιστα, πρόσφατα δήλωσαν πως σκέφτονται και το επόμενο βήμα. Οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον και όπως φαίνεται δεν το κρύβουν.

Εντωμεταξύ, ο τραγουδιστής μαζί με την εντυπωσιακή σύντροφό του εντοπίστηκαν από την κάμερα του Mykonos Live TV να χαλαρώνουν με φίλους στο beach bar Kalua στην Παράγκα, την όμορφη παραλία της Μύκονου. Ο πρώην survivor με το καλογυμνασμένο κορμί και η αγαπημένη του με μπικίνι που τόνιζε τις τέλειες αναλογίες της έκαναν μαζί μπάνιο στα καταγάλανα νερά της κοσμικής πλαζ με τα τρυφερά τετ-α-τετ σε πρώτο πλάνο αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τρυφερά τετ - α - τετ για τον Ηλία Μπόγδανο και την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και Ηλίας Μπόγδανος αγκαλιά στο Yes I Do

Το απόγευμα της Πέμπτης 19/5 έλαβε χώρα για πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο το show Yes I Do Catwalk by System Professional και συγκεκριμένα στο ολοκαίνουριο venue Anassa City Events στο Γουδή, σε ένα χώρο γεμάτο λουλούδια κάνοντας το σκηνικό να μοιάζει με παραμύθι. Η εκδήλωση επέστρεψε πιο ανανεωμένη, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα μιας χρονιάς.

Στο catwalk παρέλασαν πολλές επώνυμες με συγκλονιστικά νυφικά κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών και οίκων νυφικών αλλά παρευρέθηκαν στο event και πολλοί celebrities της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους βρέθηκε και το μοντέλο Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Φυσικά, ο σύντροφός της, Ηλίας Μπόγδανος, ήταν εκεί για να την καμαρώσει ντυμένη νυφούλα. Ο τραγουδιστής δε δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί της λίγο πριν εκείνη ανέβει στην πασαρέλα. Η σχέση του ζευγαριού μετρά πάνω από έναν χρόνο και η χημεία φαίνεται να είναι αδιαμφισβήτητη.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το show ήταν αφιερωμένο στα παιδιά του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Κατά την προσέλευση στο show, το κοινό μπόρεσε να συμβάλλει στο να γίνουν περισσότερες ευχές παιδιών πραγματικότητα.