«Πριν καν σαραντίσουμε περάσαμε...» - Η περιπέτεια υγείας της Δαρμουσλή με τον λίγων μηνών γιο της

Μιλά για αυτό ίσως πρώτη φορά!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Πριν καν σαραντίσουμε περάσαμε...» - Η περιπέτεια υγείας της Δαρμουσλή με τον λίγων μηνών γιο της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μάρα Δαρμουσλή, καθώς πριν λίγους μήνες γινε μαμά για δεύτερη φορά, καθώς έφερε στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι της (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για το γεγονός). Το πρωί της Τετάρτης 6/7 μίλησε στο «Super Κατερίνα» και την Μένια Κούκου, αναφέροντας πως λατρεύει να κάνει baby swiming μαζί με τον έξι μηνών γιο της ενώ στην αρχή φοβόταν, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το θέμα υγείας που πέρασαν πρόσφατα, καθώς πέρασαν μαζί κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις της Μάρας Δαρμουσλή

«Το baby swimming το ξεκινήσαμε με λίγο φόβο και άγχος και κατέληξε η αγαπημένη μας συνήθεια. Το μωρό γεννήθηκε την εποχή της μάσκας, δεν έβλεπε τα πρόσωπά μας. Περάσαμε κορονοϊό με τον μικρό, πριν καν σαραντίσουμε. Μετά από μένα ο πρώτος που τον κοίμισε ήταν ο μεγαλύτερος γιος μου. Θέλω να αφοσιωθώ στο μεγάλωμα του παιδιού μου» εξομολογήθηκε η Μάρα Δαρμουσλή.

Σαν να μην γέννησε ποτέ - Κορμάρα με μαγιό 5 μήνες μετά την εγκυμοσύνη της

Η μητρότητα φαίνεται να την έχει αλλάξει σε πολλά σημεία αλλά καθόλου στην εξωτερική εμφάνιση. Η ηθοποιός κατάφερε και έχασε άμεσα και πολύ γρήγορα τα περιβόητα κιλά της εγκυμοσύνης καθώς αυτό είχε φανεί από μια αποκαλυπτική φωτογραφία με μπικίνι. Επειδή λοιπόν απολαμβάνει αυτή την εικόνα του εαυτού της συνεχίζει σε αυτόν τον ρυθμό και το βίντεο, που είδαμε στον λογαριασμό της στο instagram με μαγιό σε πισίνα, πραγματικά σοκάρει.

«Ο σωστός συγχρονισμός,το timing που λέμε και στη Θεσσαλονίκη, είναι σχετικό..για μένα σήμερα ας πούμε ήταν πρώτος υπνάκος και μπανάκι η μανούλα, δεύτερος υπνάκος και γευστικότατο φαγάκι από το μπαμπά..τι άλλο να ζητήσω;! Υγ.Και μασσαζ έκανα με το μωρό αγκαλιά..5λεπτο με 1€ στην εθνική..στα ΣΕΑ..οι γνωστές μαύρες καρέκλες, πολύ τις αγαπώ πια».