''Bλέπει μόνο εμένα ως Μπίμπιλα πάντα παρατονισμένο'': Η απάντηση του προέδρου του ΣΕΗ στον Αλέξη Κούγια

Μετά τις πρωινές του δηλώσεις ο ηθοποιός επέστρεψε...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Bλέπει μόνο εμένα ως Μπίμπιλα πάντα παρατονισμένο'': Η απάντηση του προέδρου του ΣΕΗ στον Αλέξη Κούγια

Μετά τις πρωινές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ενάντια στο Σπύρο Μπιμπίλα και τη ''μοναχική'' του παρουσία εκ μέρους του ΣΕΗ στη δίκη του Λιγνάδη, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε άμεσα μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook επιχειρώντας να αποκαταστήσει την υπόληψη του ίδιου αλλά και του σωματείου που εκπροσωπεί, μετά τα όσα τον κατηγόρησε ο γνωστός δικηγόρος και συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί μέσω της εκπομπής το Πρωινό ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε για τη δίκη του Λιγνάδη και την παρουσία του ΣΕΗ: «Από ό,τι είδα, μόνο τον Μπίμπιλα είδα, δεν είδα κανέναν άλλον. Κι έναν άλλον κύριο που μου τον συνέστησαν ότι είναι ο Λάσκος. Πρόσφατα δεν επανεξελέγη ο κ. Μπιμπίλας; Με επιστολική ψήφο! Δεν έχει ξαναγίνει....(διαβάστε εδώ τη συνέχεια).

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλέξη Κούγια

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ λοιπόν έκανε την εξής ανάρτηση μέσω της σελίδας του στο Facebook:

«Πράγματι απίστευτες πάντα οι δηλώσεις του κ. Κούγια, ότι μόνο εμένα έβλεπε στην αίθουσα του Δικαστηρίου στην δίκη Λιγνάδη. Μάλιστα στο κάλεσμα που κατ’ αυτόν έκανα εγώ και όχι σύσσωμο το ΝΕΟ ΔΣ του ΣΕΗ.. Η αίθουσα μετά βίας χωράει 15 άτομα και από αυτά οι μισοί ήταν ηθοποιοί, ( κι όχι ο Γ.Γ . Aris Laskos o οποίος την ίδια ώρα ήταν στο ακροατήριο της δίκης Φιλιππίδη).

Στον διάδρομο απ έξω και αναγκαστικά αφού δεν χωρούσαν μέσα, συνωστίζονταν και με προσοχή λόγω κορωνοιού πολλοί ηθοποιοί.. Κρίμα που όλους αυτούς δεν τους αναγνωρίζει ( είναι και οι μάσκες) κι έτσι βλέπει μόνο εμένα ως Μπιμπίλα πάντα παρατονισμένο!!!!» απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλέξη Κούγια

«Είναι αστείο;» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά μετά τις δηλώσεις του Κούγια

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την μετάδοση του βίντεο δε παρέλειψε να σχολιάσει με τη Φαίη να γίνεται πυρ και μανία.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε αρχικά: «Επειδή συνήθως αυτοί οι λεγόμενοι δημοσιογράφοι της ελίτ της δημοσιογραφικής ειρωνεύονται παρουσιαστές και παρουσιάστριες πρωινών εκπομπών -γιατί εμείς μελετήσαμε πάρα πολύ τις συμπεριφορές συγκεκριμένων προσώπων- ανέδειξα το πώς επειδή εμφανίστηκε στην κ. Σκορδά ένας από τους δημιουργούς αυτής της σκευωρίας κατά Λιγνάδη (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις) , ο σκηνοθέτης Καραντζάς, την επόμενη μέρα, η ελίτ του υπουργείου Πολιτισμού όσον αφορά τους δημοσιογράφους, ανέδειξε αυτή την εκπομπή.

Μου έκανε εντύπωση που επειδή έλεγαν εις βάρος του κ. Λιγνάδη, ανέδειξαν την παρουσία του κ. Καραντζά στην εκπομπή της κ. Σκορδά. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ειρωνεύονται καθημερινά, η κ. Ακρίτα ειρωνεύεται καθημερινά αυτές τις εκπομπές, και ειρωνεύονται και τους ανθρώπους που συχνάζουν σε αυτές τις εκπομπές και παρακολουθούν αυτές τις εκπομπές».

«Μου έφτιαξε τη μέρα. Δεν τον έχω ξαναδεί να γελάει τόσο πολύ», είπε στη συνέχεια γελώντας ο Γιώργος Λιάγκας. «Είναι αστείο;», αναρωτήθηκε με πολύ αυστηρό ύφος η Φαίη Σκορδά.

«Του φαίνεται αστείο γιατί λέει υπέγραψαν 353 και ήταν μόνο 2 απέξω. Τον ξαναείπε πάλι Μπίμπιλα. Είπε και για σένα», πρόσθεση ο Γιώργος με την Φαίη να τον ρωτά: «Περιμένετε να απαντήσω»;

«Δεν θα απαντήσω για εμένα, θα απαντήσω σε κάτι το οποίο μάλλον ο κ. Κούγιας δεν το γνωρίζει και οι επιστήμονες του δικού του χώρου, γιατί προφανώς δεν παρακολουθεί τις δικές μας εκπομπές. Από ένα σημείο και μετά, η επικαιρότητα επειδή είχε να κάνει με θύματα και με ανθρώπους που ήθελαν να μιλήσουν, άλλαξε η σκαλέτα όχι μόνο αυτής της εκπομπής, άλλαξε το περιεχόμενο πολλών εκπομπών και από τη μαγειρική και τα ζώδια -που δεν τα υποτιμώ σε καμία περίπτωση, ίσως κάποιες εκπομπές να είχαν γλέντι και χορό- επειδή άλλαξε η καθημερινότητά μας, άλλαξε η ζωή μας με τον κορονοϊό, με όλα αυτά που γίνονται και προσαρμόστηκαν αυτές οι εκπομπές μέχρι και σήμερα σε μια άλλη καθημερινότητα.

Γι’ αυτό τον λόγο εγώ έκανα συνεντεύξεις που δεν είχα κάνει τόσα χρόνια. Φιλοξενήσαμε στην εκπομπή τον κ. Τσαφούλια, τον κ. Δεληβοριά, τον κ. Καραντζά σε ένα άλλο πλαίσιο, χωρίς να πηγαίνει στοχευμένα για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν ήταν προσωποποιημένα για τον πελάτη του», εξήγησε η Φαίη Σκορδά.