Πέτρος Φιλιππίδης: Επιστρέφει στο σπίτι του στο Νέο Ψυχικό - Εξιτήριο για τον ηθοποιό

Αφέθηκε τελικά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πέτρος Φιλιππίδης: Επιστρέφει στο σπίτι του στο Νέο Ψυχικό - Εξιτήριο για τον ηθοποιό

Το μεσημέρι της Τετάρτης 6/7 έγινε γνωστό πως λίγο μετά τη 1 πως ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, εν μέσω των αντιδράσεων πολλών ανθρώπων μαζί και των καταγγελλουσών του, και όπως αναφέρουν πληροφορίες επέστρεψε στο σπίτι του στο Ψυχικό.

Οι νεότερες πληροφορίες για την αποφυλάκισή του Φιλιππίδη

Ο ηθοποιός αφού κατέβαλε το ποσό των 20.000 για την εγγύησή του, πρέπει να τηρεί τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν, καθώς του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα ενώ πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Τον επισκέφθηκε η σύζυγός του στο νοσοκομείο - Δεν άφησε κανένα να μπει στο δωμάτιο

Χτες Τρίτη 5/7, μετά το δικαστήριο όπου δεν πρευρέθηκε τον επισκέφθηκαν η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, και ο γιος του, οι οποίοι καθίσαν μέχρι αργά το απόγευμα προκειμένου να περάσουν χρόνο μαζί του. Υπήρχε έντονη συγκίνηση και το κλίμα ήταν πιο προσωπικό, χωρίς παρουσία γιατρών και νοσοκόμων. Συζητήσαν κυρίως για την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη, που είναι και προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

Ακόμη, όπως αναφέρθηκε, δεν υπάρχει πίσω πόρτα για να βγει μυστικά - μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους. Εξάλλου έχει αποφυλακιστεί οπότε θα βγει κανονικά, χωρίς συνοδεία αστυνομικών. Δε θα πάει να παραλάβει τα πράγματά του από τις φυλακές σήμερα αλλά τις επόμενες μέρες - αλλά κατευθείαν σπίτι του.

Αναμένεται η άφιξη του διευθυντή του νοσοκομείου προκειμένου να ληφθούν περισσότερες πληροφορίες.