Ερωτευμένη ξανά και δεν το κρύβει! Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Αγκαλιασμένοι και full in love!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ερωτευμένη ξανά και δεν το κρύβει! Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Σας είχαμε αναφέρει εδώ και αρκετούτσικo καιρό πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όχι μόνο έχει ξεπεράσει τη σχέση της με τον Snik, αλλά έχει γυρίσει τελείως σελίδα στη ζωή της, μιας και είναι ξανά ερωτευμένη, γεγονός που αποκαλύφθηκε μέσα από την κάμερα του Love it το μεσημέρι της Τετάρτης 6/7.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια περνάει το καλοκαίρι της στα Κουφονήσια όπως έχουμε καταλάβει όλοι εδώ και αρκετό καιρό και όπως ανέφεραν στην εκπομπή, εκεί πιθανόν είναι μαζί του. Στο βίντεο που προβλήθηκε φάνηκε ξεκάθαρα πως είναι πολύ αγαπημένοι ο ένας με τον άλλον, και αυτό το μαρτυρούν οι αγκαλιές και τα φιλιά!

Tα καυτά φιλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον νέο της σύντροφο

Παπαγεωργίου & Χριστοπούλου στα Κουφονήσια κι όχι μόνες - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Στο γραφικό νησί των Μικρών Κυκλάδων βρέθηκε η 34χρονη παρουσιάστρια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε για πρώτη φορά στα Κουφονήσια πριν από μερικά χρόνια, έπειτα από πρόσκληση της φίλης και μάνατζέρ της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία βρισκόταν εκεί για διακοπές με τον σύντροφό της Τόλη Κότση.

Έκτοτε η ίδια φροντίζει να επισκέπτεται το νησί σε κάθε ευκαιρία, όπως έκανε και φέτος. Ο φακός του ΟΚ! την απαθανάτισε ανήμερα του Αγίου Πνεύματος μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου, τη Βασιλική Ρούσσου, την Κλέλια Ανδριολάτου και τη Βάσια Κωσταρά να πίνουν τον καφέ τους σε γνωστό café-bar στο λιμάνι.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.