Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz ενδέχεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από λίγους μήνες σχέσης

Συγκατοικούν ήδη και είναι φουλ ερωτευμένοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz ενδέχεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από λίγους μήνες σχέσης

Μπορεί να είναι λίγους μήνες μαζί, ωστόσο ο κόσμος τους έχει συνηθίσει εφόσον έχουν ταιριάξει απόλυτα θα λέγαμε και ήδη νιώθουμε πως η σχέση τους μετρά χρόνια! Ο λόγος για την λαμπερή Έλενα Τσαγκρινού, η οποία μετά από πολλά χρόνια σχέσης, ξαναβρήκε τον έρωτα στα μάτια του DJ Stephan, του γνωστού μουσικού παραγωγού, καθώς μία συνεργασία τους έμελλε να είναι το κερασάκι στην τούρτα για τη σχέση τους!

Συγκατοικούν ήδη και υπάρχουν φήμες για γάμο

Το ζευγάρι, έκανε την πρώτη κοινή και επίσημη εμφάνισή του τον Απρίλιο, στην παρουσίαση δίσκου συναδέλφου τους, και από τότε φαινόταν πως έχουν δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο και αληθινό, μιας και παρότι ήταν λίγο καιρό μαζί έδειχναν αρκετά δεμένοι, πόσο μάλλον τώρα που είναι αχώριστοι μιας και συγκατοικούν.

Πασίγνωστό ζευγάρι της showbiz ενδέχεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές της Realnews, είναι στα καλύτερά τους, και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να γίνει και πρόταση γάμου ή ακόμα καλύτερα να γίνει γάμος! Φίλοι και γνωστοί τους μεταφέρουν για εκείνους τα καλύτερα αλλά και να μην τα έλεγαν, μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, όπου και να τους δεις, η ευτυχία φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά, τι να πούμε...γιατί όχι;!

«Είναι ωραίο να...»

Η Έλενα Τσαγκρινού εντοπίστηκε σε βραδινή έξοδο από την κάμερα του Happy Day και μίλησε "ανοιχτά" για πρώτη φορά για την νέα της σχέση, ενώ σχολίασε και την πιο "καυτή" της εμφάνιση, η οποία έχει αλλάξει γενικότερα μετά τον χωρισμό της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωσε πως περνάει πολύ όμορφα σε αυτή την περίοδο της ζωή της και πως οι νέοι έχουν αφήσει πίσω τους τις απόψεις που κυριαρχούσαν γύρω από την σεξουαλικότητα στις εμφανίσεις μίας γυναίκας, με την ίδια να τονίζει πως ως ποπ καλλιτέχνης αυτού του είδους οι εμφανίσεις είναι λογικές και γι' αυτό μόλις πραγματοποίησε μία.

«Είναι ωραίο να περνάς καλά, εύχομαι σε όλους σας να περνάτε καλά» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που όλοι οι νέοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι είμαστε απενοχοποιημένοι από το sexiness. Κι εγώ ως ποπ περσόνα έκανα κάτι σέξι»