Μετά την Φουρέιρα πάει Μύκονο και ο Βέρτης - Θα τραγουδήσει στον Ορνό

Ετοιμάζεται μία φαντασμαγορική συναυλία!

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Μετά την Φουρέιρα πάει Μύκονο και ο Βέρτης - Θα τραγουδήσει στον Ορνό

O Nίκος Βέρτης είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο πετυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές και η επιτυχία, που κάνει με τα single που κυκλοφορεί αλλά και με τις εμφανίσεις του στην πίστα είναι το κάτι άλλο. Μάλιστα, λίγο πριν ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν μέχρι πρότινος, τα ''έσπασε'' η Ζέτα Θεοδωροπούλου με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Συναυλία στον Ορνό της Μυκόνου ο Νίκος Βέρτης

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day και το Μάνο Δημητροκάλη, μάθαμε σήμερα Πέμπτη 7/7 πως στις 15/7 ετοιμάζεται μία φαντασμαγορική συναυλία. Συγκεκριμένα, θα λάβει χώρα στον Ορνό της Μυκόνου και ο αγαπημένος τραγουδιστής θα τραγουδίσει όλες τις επιτυχίες του στις 10 το βράδυ.

«Γι’ αυτό είναι προσωπικά...» - Ο Νίκος Βέρτης εξηγεί το λόγο που δε γίνονται γνωστά τα προσωπικά του

Λίγο πριν ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του, ο Νίκος Βέρτης στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» και τον Γρηγόρη Μπάκα μέσα από το αυτοκίνητό του, τις οποίες ακούσαμε την Τρίτη 7/6. Ο τραγουδιστής μετά από 11 μήνες εμφάνισης στην Αθηναϊκή νύχτα ρίχνει αυλαία για το καλοκαίρι και μιλά στον ρεπόρτερ τα επόμενα σχέδιά του.

Στον ρεπόρτερ λοιπόν αποκάλυψε πως είναι πολύ καλά στα προσωπικά του αλλά δε θέλει να απασχολεί την ερωτική του ζωή.

O Nίκος Βέρτης είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο πετυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές και η επιτυχία, που κάνει με τα single που κυκλοφορεί αλλά και με τις εμφανίσεις του στην πίστα είναι το κάτι άλλο.

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε στην πιθανότητα αν θα γινόταν ποτέ κριτής σε κάποιο show, με τον τραγουδιστή να απαντά διπλωματικά. Είπε πως προτιμάει να μην κάνει κριτική μπροστά σε τρίτους, οπότε δεν θα το επέλεγε.

Όσον αφορά στα προσωπικά του και στους λόγους που ποτέ δεν απασχολεί τα media, ο Νίκος Βέρτης είπε:

«Γι’ αυτό είναι προσωπικά, γιατί μένουν προσωπικά. Δεν θέλω να απασχολεί το όνομά μου τα προσωπικά μου, θετικά και αρνητικά. Θέλω να απασχολεί μόνο η μουσική μου, η δουλειά μου. Αυτή είναι η δουλειά μου, μουσική κάνουμε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.