Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά - «Δύναμη...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά - «Δύναμη...»

Η Ρούλα Κορομηλά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγες ημέρες είχε παραχωρήσει δηλώσεις για τα MAD VMA όπου ήταν ένα από τα πρόσωπα που τραυματίστηκε.

Αυτή τη φορά η ίδια, μέσα από το instagram θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία προκάλεσε συγκίνηση καθώς δεν δίστασε να τονίσει πως θέλει δύναμη, θέληση και αξιοπρέπεια όπου όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω απεικονίζει μια μητέρα η οποία είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα.

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Θυμήθηκε για λίγο τα παλιά - Μία άλλη η Ρούλα Κορομηλά με το εντυπωσιακό μακιγιάζ που έκανε

Η Ρούλα Κορομηλά όσο και να έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και από τα τηλεοπτικά στούντιο δε μπορεί με τίποτα να ξεχάσει το πόσο κοκέτα ήταν όσο έβγαινε στην τηλεόραση. Έτσι λοιπόν παρά την πιο ήρεμη ζωή, που κάνει όταν πρόκειται για βραδινή έξοδο, θυμάται πάντα τα παλιά.

Η παρουσιάστρια τη Τετάρτη 8/6 παρευρέθηκε σε ένα event ναυτιλιακού περιεχομένου, στο Ποσειδόνια 2022 και για να εμφανιστεί εκεί ετοιμάστηκε με τη βοήθεια φίλης της make up artist. Εντυπωσιακή ήταν για άλλη μια φορά, καθώς πήραμε μια ιδέα από το βίντεο, που δημοσίευσε στο instagram, δείχνοντας μας το cat eye make up, που της έκανε. Φυσικά και της πήγαινε πάρα πολύ, απλά όσο να ναι έχει συνηθίσει της απλές εμφανίσεις, με τα σικάτα νυχτικά της στο σπίτι, και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να μοιάζει υπερβολική.

Η Ρούλα Κορομηλά με εντυπωσιακό μακιγιάζ και cat eye που πρέπει να δοκιμάσεις