«Ήμουν στο τσακ να φύγω» - Ενοχλημένη η Ρούλα Κορομηλά με τον άγριο καυγά Light και Snik στα VMA

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά το περιστατικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήμουν στο τσακ να φύγω» - Ενοχλημένη η Ρούλα Κορομηλά με τον άγριο καυγά Light και Snik στα VMA

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε η Ρούλα Κορομηλά (δείτε εδώ τι συνέβη με τον τραυματισμό της) μετά το τέλος των Mad VMA, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πολύ άσχημο περιστατικό που έλαβε χώρα ανάμεσα στον Light και τον Snik.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως αισθάνθηκε πάρα πολύ άβολα με το περιστατικό και μάλιστα σκέφτηκε σοβαρά να φύγει, ενώ θέση για το περιστατικό πήρε με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η Καίτη Γαρμπή.

Οι δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά για τα Mad VMA

«Με προσκάλεσαν για να δώσω το τιμητικό βραβείο στην αγαπημένη μου τραγουδίστρια και φίλη, την Καίτη Γαρμπή. Μας συνδέουν τόσα πολλά από το παρελθόν που δε θα μπορούσα να αρνηθώ. Είμαι στα MAD, περνάω ωραία παρά το δυσάρεστο γεγονός το οποίο αν θέλετε με αποθάρρυνε, μου δημιούργησε πρόβλημα. Ήμουν στο τσακ να φύγω», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.

Ξεμπρόστιασε την παραγωγή των Mad Vma - Στη φόρα μηνύματα μια μέρα πριν το ξύλο

Ένα νέο μακροσκελές story δημοσίευσε ο Light στο λογαριασμό του στο instagram, επιχειρώντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά το ξύλο που έπεσε με τον Snik στα Mad Vma 2022. Σε αυτό δεν παρέλειψε φυσικά να ''δικάσει'' την παραγωγή των βραβείων, κατηγορώντας τους ευθέως για ηθικούς αυτουργούς πίσω από τον καυγά που ξέσπασε.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή διεξαγωγή των βραβείων έπεσε ξύλο μεταξύ των δύο τράπερ Snik και Light αλλά και ανθρώπων της ατομικής τους προστασίας, στις εξέδρες των καλλιτεχνών, με αποτέλεσμα των τραυματισμό πολλών, μεταξύ των οποίων και της Έλενας Παπαρίζου και της Ρούλας Κορομηλά, που είχε ως αποτέλεσμα και την διακοπή του μουσικού δρώμενου για λίγη ώρα, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Μια φορά και μόνο για να πούμε και τα πράγματα με το όνομά τους και να ξέρετε τι έγινε. Ο καυγάς δεν ξεκίνησε από εμένα, εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου με την κοπέλα μου δίπλα όταν μου την έπεσαν. Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που φαίνεται να με χτυπάνε κάτι ''βουνά'' και είναι αυτό που προηγήθηκε.

Μετά μας χώρισαν, πήγα στο backstage για λίγο - επέστρεψα πάνω στα καθίσματα και έκανα ότι έκανα. Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο.

Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εμπλεκόμενους για ότι έγινε. Ήταν γνωστό πως υπάρχει κόντρα ανάμεσά μας και είχα ενημερώσει πολλές φορές την διοργάνωση πως άμα μας φέρει σε επαφή στον ίδιο χώρο θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι του Mad Tv επέλεξαν να μας βάλουν όσο πιο κοντά τον ένα στον άλλο γινόταν. Ελπίζοντας πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καυγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα και θα βοηθούσε σε αυτόν τον πόλεμο των mainstream media απέναντι στο κύμα της μουσικής μας.

Στο επόμενο story τα χθεσινά μηνύματα μου με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης.

Toπρώτο στόρυ του Light, όπου εξηγεί τι έγινε

Το sms του Light προς την παραγωγή του Mad Vma