Σούσουρο με την ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια - «Αγκαλιά με το...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σούσουρο με την ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια - «Αγκαλιά με το...»

Αυλαία έριξε για την φετινή τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή «Ρουκ Ζουκ» όπου οι τηλεθεατές είχαν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία έχει αγαπηθεί όσο τίποτα από τους τηλεθεατές.

Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε ήταν άκρως ικανοποιητικά. Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύσει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

"Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα..." - Ανακοίνωσε το τέλος η Ζέτα Μακρυπούλια

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και πολλές εκπομπές, σειρές και σήριαλ οδεύουν προς το μεγάλο φινάλε. Ήδη γνωρίζουμε πότε θα ολοκληρωθεί, ο Σασμός, το Survivor 5 και οι Άγριες Μέλισσες, πριν λίγο όμως μάθαμε πότε θα ολοκληρωθεί πάνω κάτω και το Ρουκ Ζουκ που παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία η Ζέτα Μακρυπούλια (δείτε την τηλεθέαση).

Η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού, αποκαλύπτοντας πως σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, όπου συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες.

«Πότε ξεκινήσαμε, πότε φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του #RoukZouk ούτε που το έχω καταλάβει.
Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα όταν κάνεις κάτι που αγαπάς. It’s the final countdown! Ετοιμαστείτε για το πρωτάθλημα», έγραψε χαρακτηριστικά και όπως φαίνεται το μεγάλο φινάλε είναι κοντά.