Δίνουν γη και ύδωρ για το σπίτι του Φιλιππίδη στο Ψυχικό - Ανεβαίνει η τιμή του πλειστηριασμού

Θα γίνει πολύ σύντομα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δίνουν γη και ύδωρ για το σπίτι του Φιλιππίδη στο Ψυχικό - Ανεβαίνει η τιμή του πλειστηριασμού

Tα νεότερα, που αφορούν στον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρουν πως ο ηθοποιός αφού αφέθηκε ελεύθερος και αφού παρέμεινε λίγες ημέρες στο νοσοκομείο την Τετάρτη 6/7 πήρε εξιτήριο και πλέον μπορούσε να μεταφερθεί στο νέο του σπίτι στο Ψυχικό.

Οι πρώτες πληροφορίες, που έρχονται στο φως μέσα από το Πρωινό την Πέμπτη 7/7 τονίζουν πως το οίκημα στο Ψυχικό αναμένεται να βγει σε πλειστηριασμό στις επόμενες 20 ημέρες και η τιμή του από 650.000 ευρώ, αυτή τη στιγμή έχει ανέβει και οι πιθανοί αγοραστές, που ενδιαφέρονται για αυτό, θα το χτυπήσουν από 900.000 ευρώ και πάνω.

Η εκτιμώμενη τιμή για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη

«Πλειστηριάζεται σε 20 ημέρες, μετά από δύο αναβολές. Η τιμή εκκίνησης του ακινήτου είναι προς 900.000 ευρώ».

Πέτρος Φιλιππίδης

Τα πρώτα πλάνα από την επιστροφή του Φιλιππίδη στο σπίτι του

O Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο, όπου και νοσηλευόταν έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο, και θα επιστρέψει σπίτι του, καθώς έχει αποφυλακιστεί υπό όρους, έπειτα από το ποσό που κατέθεσε για την εγγύησή του.

Η κάμερα του T-live και ο δημοσιογράφος Ιάσωνας Τσόλης, ήταν εκεί τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι του στα βόρεια προάστια, και κατέγραψαν αποκλειστικές εικόνες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε περπατώντας στο σπίτι του, όπου τον περίμενε η Ελπίδα Νίνου και κάποιοι επιπλέον συγγενείς. Ο ίδιος φορούσε μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό, και δεν έκανε την παραμικρή δήλωση.