Με μάσκα κορωνοϊού στο πλατό του Super Κατερίνα - Επέστρεψε ο Μικρούτσικος μετά το θέμα της υγείας του

Οι πρώτες δηλώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μάσκα κορωνοϊού στο πλατό του Super Κατερίνα - Επέστρεψε ο Μικρούτσικος μετά το θέμα της υγείας του

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, επέστρεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την ταλαιπωρία που έζησε με την υγεία του. Ο παρουσιαστής, εντοπίσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, λίγες ώρες μετά το θετικό τεστ της συντρόφου του - δείτε την εδώ.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, γύρισε και πάλι στις επάλξεις αφού το τελευταίο τεστ που έκανε βγήκε επιτέλους αρνητικό. Όπως εξομολογήθηκε πρόσεχε περισσότερο λόγω των αναπνευστικών προβλημάτων που έχει, παρόλα αυτά πέρασε τον ιό ήπια.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μικρούτσικου για την υγεία του

«Δεν είναι τίποτα! Για μένα ήταν λόγω των αναπνευστικών θεμάτων που έχω! Να φύγει ο Γιάννης Πουλόπουλος που μου πήρε τη θέση. Χάρηκα πολύ που χθες το βράδυ βγήκα αρνητικός. Ήμουν θετικός δυο ώρες πριν κάνω ξανά τεστ. Όλη η Ελλάδα το περνάει, όλοι θα το περάσουμε όλοι» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το τηλεοπτικό μέλλον του Ανδρέα Μικρούτσικου

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον της εκπομπής της, Super Κατερίνα και στο ποιοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται μαζί της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η εκπομπή συνεχίζει κανονικά και πως είναι αρκετά ενθουσιασμένη με την μεταγραφή της στον ALPHA, μιας και παίρνει την σκυτάλη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day.

Αναφορικά τώρα με την ομάδα της, τόνισε πως βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις και πως παρόλο που ένας συγκεκριμένος συνεργάτη της δεν θα συνεχίσει του χρόνου μαζί της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει κανονικά στην Super Κατερίνα και την ερχόμενη σεζόν.

«Δε θα φύγει ο Ανδρέας. Δεν βγαίνω χωρίς τον Ανδρέα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι συνεχίζει κανονικά στην εκπομπή. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει βοηθήσει πολύ και στην εξέλιξη τη δική μου και στην εξέλιξη της εκπομπής. Για τον Γρηγόρη Γκουντάρα δεν ξέρω κάτι αλλά ελπίζω», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.