Δύσκολες ώρες για την σύντροφο του Ανδρέα Μικρούτσικου - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Το έκανε γνωστό ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για την σύντροφο του Ανδρέα Μικρούτσικου - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγέλη, με την εν λόγω είδηση να την κάνει γνωστή ο παρουσιαστής το πρωί της Παρασκευής 24/6 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, στην οποία έγινε μάλιστα γνωστό αν θα συνεχίσει ή όχι του χρόνου.

«Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με είχε καλέσει σε μια εκδήλωση, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πάω γιατί η Ελένη που με ενημέρωσε τώρα, είναι θετική στον κορωνοϊό, έφυγε από εχθές εδώ με 39 πυρετό, έβγαινα αρνητική, αρνητική και σήμερα βγήκε θετική», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ωστόσο, δεν διατρέχει κάποιον σοβαρό κίνδυνο και είναι θέμα ημερών να το ξεπεράσει.

Θετική στον κορωνοϊό η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγέλη

Όταν η σύντροφός του είχε εισβάλλει πριν μερικές μέρες στην εκπομπή για τα γενέθλιά του

Στις 6/6 ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά του (δείτε εδώ πόσο χρονών γίνεται). Φυσικά οι συντελεστές της εκπομπής «Super Κατερίνα» αλλά και η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, επιφύλασσαν μια ενδιαφέρουσα έκπληξη προς τον συνεργάτη τους.

Μετά τις ευχές της Κατερίνας Καινούργιου, ήρθε η ώρα της τούρτας όμως εκείνη που την κουβάλησε κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του παρουσιαστή.

Πρόκειται για την σύντροφό του Έλενα και την κόρη της, οι οποίες εισέβαλαν στο πλατό ενώ η νεαρή κρατούσε μια τούρτα - υπερπαραγωγή.

«Είναι η κόρη της Έλενας. Έλενα ελάτε μέσα. Να και η Έλενα, η σύντροφος του Ανδρέα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.