Δίκη Λιγνάδη: Την Πέμπτη 7/7 η απόφαση του δικαστηρίου για τον σκηνοθέτη

Πλησιάζει το τέλος αυτής της υπόθεσης

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δίκη Λιγνάδη: Την Πέμπτη 7/7 η απόφαση του δικαστηρίου για τον σκηνοθέτη

Την Πέμπτη 7/7 είναι η μέρα που το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα αποφασίσει και θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση για τον θεατράνθρωπο Δημήτρη Λιγνάδη, μετά την ολοκλήρωση της αγόρευσης του Αλέξη Κούγια, η οποία ήταν μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες πάνω από 200 σελίδες.

Στη Super Κατερίνα, η Άννα Ζηρδέλη που βρισκόταν στο πρωτοδικείο Αθηνών, ανέφερε πως σήμερα θα ολοκλήρωνε την αγόρευσή του ο δικηγόρος και πως στηρίζει την αγόρευσή του σύμφωνα με πληροφορίες σε κατασκευή και ερωτική απογοήτευση και επαγγελματικές αντιπαλότητες.

Σήμερα η τελική απόφαση του Δημήτρη Λιγνάδη

Η εξομολόγηση του Γιάννη Λιγνάδη για την ψυχολογική κατάσταση του

Ο αδερφός του Γιάννης, λίγες ημέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την ψυχολογική του κατάσταση.

«Η ψυχολογία είναι αυτή που θα περίμενε κανείς, υπάρχει μια νευρικότητα, η οποία όμως καλύπτεται από μία ψυχραιμία και μία αξιοπρέπεια από την πλευρά του αδερφού μου. Αυτή η αξιοπρέπεια υπάρχει από την αρχή σε όλο αυτόν τον Γολγοθά που περνάει. Εσωτερικά θα υπάρχει μια ένταση, την οποία μπορεί και χαλιναγωγεί. Μη ξεχνάτε ότι υπάρχει έντονο και το στοιχείο του φόβου. Η δική μου ψυχολογία είναι παρόμοια» ανέφερε αρχικά.

«Προτεραιότητα για μένα αυτή τη στιγμή έχει η κρίση για την υπόθεση του αδερφού μου. Μετά θα προσπαθήσω να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα, γιατί αυτή η ζωή πάντα φέρνει τέτοια βάρη. Ο θάνατος της μητέρας μου ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για τον αδερφό μου. Δεν πρόλαβε να τη χαιρετήσει, να της πει αντίο, να τη δει για τελευταία φορά. Ίσως αυτό μεταγενέστερα να του κοστίσει ακόμη περισσότερο. Ο αδερφός μου έχει μια θαυμαστή ψυχραιμία και ευγένεια» εξομολογήθηκε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη.