Δύσκολες στιγμές για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Τι συνέβη;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους. Να τονίσουμε πως ο ίδιος έριξε αυλαία με την εκπομπή «The 2night show».

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση στους followers του. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τόνισε χαρακτηριστικά πως ένα νέο προφίλ που έχει δημιουργηθεί στο instagram είναι ψεύτικο και παριστάνει τον ίδιο.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ανάρτηση Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Μεγαλώνω τον γιο μου με το να του εξηγώ ότι η ήττα είναι πολύ σημαντική»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε δηλώσεις ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος πέρα από την επιτυχία που σημειώνει με την εκπομπή «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχο», αναφέρθηκε και για την επιχείρησή του καθώς έκλεισε έναν χρόνο.

«Το αποφάσισα γιατί έχω τεράστια αποτυχία σε κάθε φορά που προσπάθησα να επιχειρήσω κάτι επιχειρηματικό». Όσο για το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" το οποίο δεν πήγε και τόσο καλά σε νούμερα τηλεθέασης, ανέφερε πως: «Το ένα δεν πήγε τόσο καλά, περίμενα να πάει πολύ καλύτερα.

Δηλαδή θεωρώ ότι όλα τα show έχουν υποστεί μια πτώση τρελή. Δεν ξέρω γιατί, σαν να ο κόσμος να έχει γυρίσει την πλάτη του στο show. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το πως έχει διαχειριστεί παλιότερα την αποτυχία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μεγαλώνω τον γιό μου με το να του εξηγώ ότι η ήττα είναι πολύ σημαντική».