Για πρώτη φορά η εγκυμονούσα Super Κική μας δείχνει την κοιλίτσα της

Λάμπει από ευτυχία το πρόσωπό της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για πρώτη φορά η εγκυμονούσα Super Κική μας δείχνει την κοιλίτσα της

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Super Κική, μοιράστηκε ίσως και το πιο σημαντικό νέο της ζωής της, μιας και θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι! Η ανάρτησή της, για το γεγονός η αλήθεια είναι πως ήταν γλυκόπικρη, μιας και αναφέρεται και στον σύντροφό της, με τον οποίο δεν θα συνεχίσουν μαζί, ωστόσο το χαρμόσυνο γεγονός από μόνο του επισκίασε τα πάντα!

Φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να συγχαρούν την μέλλουσα μανούλα με μηνύματα στήριξης, ενώ όπως φαίνεται η ίδια έχει την ανάγκη να μοιράζεται τη χαρά της με τους ακολούθους της, τους οποίους νιώθει σαν οικογένειά της, για αυτό μάλιστα και μόλις άκουσε για πρώτη φορά την καρδούλα του μωρού της, ήθελε να το μοιραστεί με όλους!

Η Super Κική μας έδειξε για πρώτη φορά την κοιλίτσα της

Πριν λίγες ώρες, η ίδια μέσω αναρτήσεών της, "άθελα" της ίσως, μας έδειξε για πρώτη φορά από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της την κοιλίτσα της. Μπορεί ωστόσο ακόμα να μην είναι αισθητή καθώς είναι νωρίς, ωστόσο είμαστε σίγουροι πως θα ξετρελαθούμε όταν θα είναι πια εμφανής!

 Για πρώτη φορά η εγκυμονούσα Super Κική μας δείχνει την κοιλίτσα της

Ο πραγματικός λόγος που χώρισε

Μόλις λίγες μέρες πέρασαν από τότε που αποκάλυψε ότι σε λίγους μήνες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, κάνοντας γνωστό πως πρόκειται να το μεγαλώσει μόνη της μιας και με τον άνθρωπο που ήταν ζευγάρι χώρισαν.

Μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας 27/6, ο φίλος της Δημήτρης Αλεξάνδρου , αναφέρθηκε στο γεγονός και αποκάλυψε το παρασκήνιο του χωρισμού της.

«Με το παιδί αυτό η Super Κική ήταν από τότε που ήταν στο J2US. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τότε είχε κάνει ένα ατόπημα, είχε απιστήσει. Η Super Κική τον συγχώρεσε γιατί ήταν ερωτευμένη. Στα εγκαίνια της Ιωάννας μάλιστα της είχα σχολιάσει και την κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει και μου είχε πει ότι είναι πολύ καλά μαζί.

Στην επιστροφή στο αεροπλάνο μου είπε ότι είναι έγκυος. Όλο αυτό έγινε μια εβδομάδα πριν. Ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε ότι δε θα ήθελε να κρατήσουν το παιδί και από τη στιγμή που η Super Κική είχε άλλη άποψη, αποφάσισε να απομακρυνθεί. Το παιδί μπορεί να φρίκαρε» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.