Στιγμές ευτυχίας για την Χριστίνα Μπόμπα - Απολαμβάνει το πρωινό της με τις δίδυμες

Το γλυκό instagram story 

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Χριστίνα Μπόμπα - Απολαμβάνει το πρωινό της με τις δίδυμες

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς πλέει σε πελάγη ευτυχίας, με τα δίδυμα να συμπληρώνουν την όμορφη οικογένεια τους, που έχουν δημιουργήσει.

Την περίοδο αυτή έχουν μετακομίσει προσωρινά στη Μύκονο προκειμένου να οργανώσουν την βάφτιση των διδύμων. Έτσι λοιπόν, αφού οργάνωσαν ένα λαμπερό πάρτι για τα πρώτα γενέθλια των παιδιών τους(δείτε εδώ στιγμιότυπα), τώρα εξακολουθούν να περνάνε χαλαρές στιγμές στο νησί, με ένα ταξίδι-αστραπή στο ενδιάμεσο στην Κρήτη με καλή παρέα.

Μάλιστα, το ζευγάρι συνηθίζει να δημοσιεύει αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, με πιο πρόσφατο το story της μαμάς Χριστίνας, που παίρνει πρωινό με τα κοριτσάκια της.

To πρωινό της Αριάνας και της Φιλίππα περιελάβανε τοστ και λίγα φρούτα και, όπως θα δεις στο βίντεο που ανήρτησε η Χριστίνα Μπόμπα, οι μικρές έχουν μάθει πλέον να τρώνε μόνες τους και το απολαμβάνουν πολύ.

Το instagram story της Χριστίνας Μπόμπα με τις δίδυμες

Γενέθλια για τη Χριστίνα Μπόμπα - Τα πασαλειμμένα με σοκολάτα διδυμάκια έκλεψαν την παράσταση

Ευτυχισμένες στιγμές έζησε χθες 30/5 η Χριστίνα Μπόμπα αφού είχε τα γενέθλιά της και οικογένεια και φίλοι φρόντισαν να της κάνουν αυτή τη μέρα πολύ ξεχωριστή. Η Μπόμπα και ο Τανιμανίδης βρίσκονται ακόμα στη Μύκονο, μαζί με τις μικρές δίδυμές τους , που πρόκειται να βαπτίσουν σήμερα και φροντίζουν να περνούν στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης.

Μία από αυτές ήταν και η χθεσινή μέρα, όπου η Χριστίνα έκλεισε τα 34 της χρόνια και φρόντισε να ανεβάσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Την παράσταση βέβαια για ακόμα μια φορά φρόντισαν να κλέψουν χωρίς να χρειαστεί να κάνουν και πολλές οι κόρες του ζευγαριού.

Τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κι εκείνα από τη σοκολατένια τούρτα, αν κρίνουμε από τα πασαλειμμένα προσωπάκια τους :

«Happy birthday to me! Και μόνο που έχω εσάς είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο! #τακαλυτεραγενέθλια Ps. Ευχαριστώ τόσο πολύ για όλες τις ευχές !!! Είμαι η πιο τυχερή επίσης που σας έχω πάντα δίπλα μου! #σαςαγαπω Ps2. Καλά που τα κορίτσια φάγανε το 3… και βλέπετε μόνο ένα 4».

Τα διδυμάκια της Χριστίνας Μπόμπα πασαλειμμένα με σοκολάτα