Αρραβώνες στο παλάτι της Ιορδανίας: Σε γόνο ελληνικής οικογένειας είπε το ναι η πριγκίπισσα

Η ανακοίνωση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Αρραβώνες στο παλάτι της Ιορδανίας: Σε γόνο ελληνικής οικογένειας είπε το ναι η πριγκίπισσα

Μετά τις χαρές της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ανακοίνωσε τον αρραβώνα της κόρης της, πριγκίπισσας Ιμάν μπιντ Αμπντουλάχ, με τον ελληνικής καταγωγής Τζαμίλ Αλέξανδρο Θερμιώτη, που έγινε την την Τρίτη 5/7. Η οικογένεια του είναι μέλος της ελληνικής παροικίας της Βενεζουέλας. Η ίδια έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μια μέρα αργότερα, το παλάτι μοιράστηκε τα καλά νέα και δημοσίευσε ένα επίσημο πορτρέτο του ευτυχισμένου ζευγαριού. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο αρραβώνας έγινε παρουσία της βασιλικής οικογένειας της νύφης και της οικογένειας του γαμπρού. Το παλάτι δημοσίευσε μια φωτογραφία του ζευγαριού και έγραψε στη λεζάντα:

«Το παλάτι της Ιορδανίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον αρραβώνα της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας Πριγκίπισσας Iman bint Abdullah II με τον κ. Jameel Alexander Thermiotis, την Τρίτη, παρουσία της Αυτού Μεγαλειότητας Βασιλιά Abdullah II, της Βασίλισσας Rania Al Abdullah και των παιδιών τους αλλά και μελών της οικογένειας του κ. Θερμιώτη. Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή συγχαίρει την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Iman bint Abdullah II και τον κ. Thermiotis για αυτή την περίσταση και τους εύχεται μια ζωή γεμάτη ευτυχία»

Η 25χρονη πριγκίπισσα Ιμάν είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β’ και της βασίλισσας Ράνια Αλ Αμπντουλάχ της Ιορδανίας, ενώ ο Θερμιώτης, o οποίος γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας, είναι διευθύνων σύμβουλος σε fund επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα τη Νέα Υόρκη. Γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη με τον Αλέξανδρο Θερμιώτη.

Η ανάρτηση της Βασίλισσας Ράνιας για το γάμο της κόρης της

Η Βασίλισσα Ράνια στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Συγχαρητήρια αγαπημένη μου Ιμάν. Το χαμόγελό σου ήταν πάντα ένα δώρο αγάπης που τιμούσα από τη μέρα που γεννήθηκες. Εύχομαι σε σένα και στον Τζαμίλ μια ζωή γεμάτη αγάπη και γέλιο».

queen rania

Λίγα λόγια για το ζευγάρι

Ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης γεννήθηκε το 1994 και είναι σήμερα 28 ετών. Η Ιμάν,θα γίνει σύντομα 25 ετών, γεννήθηκε στο Αμμάν της Ιορδανίας στις 27 Σεπτεμβρίου 1996 και έχει μια αδερφή και έναν αδερφό.

Η περιουσία του Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης κυμαίνεται στα $10.000.000 – $50.000.000. H οικογένεια Θερμιώτη διατηρεί στενές σχέσεις με τις ρίζες της στην Ελλάδα και σχεδόν κάθε χρόνο επισκέπτονται την Άνδρο.