Ξεκίνησαν τις βουτιές - Γκουντάρας και Κάκκαβα ανανεωμένοι με μαγιό στην παραλία

Μετά από μια δύσκολη σεζόν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξεκίνησαν τις βουτιές - Γκουντάρας και Κάκκαβα ανανεωμένοι με μαγιό στην παραλία

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα είναι γνωστό, πως αποτελούν ζευγάρι τόσο στη ζωή όσο και τα τελευταία χρόνια στα επαγγελματικά τους, αφού μαζί χάραζαν πορεία με την παρουσίαση εκπομπών. Για την ώρα η σεζόν έληξε και τώρα πια μπορούν να απολαύσουν το καλοκαίρι τους.

Έτσι λοιπόν, ξεκίνησαν τα πρώτα τους μπάνια και με μια φωτογραφία, που δημοσίευσε ο Γρηγόρης στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε πως όχι μόνο ήταν οι δύο τους στην παραλία άλλα πως είχε πάρει το κορίτσι του για ψάρεμα. Το μόνο που μένει λοιπόν, εκτός από τα επόμενα καλοκαιρινά τους πλάνα είναι να απαντήσουν καθαρά και για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα για μπάνιο στη θάλασσα

Γκουντάρας - Κάκκαβα

Όσα λέγονται για το τηλεοπτικό μέλλον Γκουντάρα και Κάκκαβα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν και οι περισσότεροι παρουσιαστές έχουν ήδη υπογράφει την μετεγγραφή τους ή την παραμονή τους στα κανάλια. Ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι που ακόμα ακροβατούν ανάμεσα σε σταθμούς (δείτε εδώ που θα βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου στη νέα σεζόν)

Ο ΣΚΑΙ έχει τραβήξει την προσοχή για πολλούς λόγους, καθώς έχει αποφασίσει να κάνει μια σοβαρή αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα του. Ενώ έχουν ξεκινήσει τα σενάρια που θέλουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα να παίρνουν τον δρόμο προς το Φάληρο.

Το πρωί της Τετάρτης 25/5 ο Ανδρέας Μικρούτσικος έσκασε την μεγάλη βόμβα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει που θα υπογράψει ο Γκουντάρας.

«Εδώ θα έρθει ή στην ΕΡΤ» δήλωσε υπονοώντας την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Εδώ; Ξέρεις κάτι;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Εδώ σε μία από τις θέσεις θα έρθει» επέμεινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο προς το παρόν για το μέλλον του ζευγαριού.