Στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου η Υβόννη Μπόσνιακ με πιο κοντό μαλλί από ποτέ

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου η Υβόννη Μπόσνιακ με πιο κοντό μαλλί από ποτέ

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μία από τις διάσημες γυναίκες της ελληνικής showbiz που με την παρουσία της πάντοτε τραβάει τα βλέμματα και αποτελεί έμπνευση και για τις υπόλοιπες γυναίκες εκεί έξω. Λίγους μήνες πριν έκανε μία τεράστια αλλαγή κόβοντας τα μαλλιά της καρέ και επιστρέφοντας στο φυσικό της χρώμα.

Η Υβόννη Μπόσνιακ δίπλα στον Αντώνη Ρέμο με πολύ κοντό μαλλί

Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτή η αλλαγή της άρεσε πολύ και ήρθε για να μείνει. Έτσι, και στην τελευταία της έξοδο με τον Αντώνη Ρέμο το μαλλί της είναι πιο κοντό από ποτέ, ξεπερνώντας το προηγούμενο look της, ενώ συνηθίζει να το αφήνει λιτό, κάνοντας απλά ένα ίσιωμα. Φυσικά, της ταιριάζει απίστευτα και αναδεικνύει το πρόσωπό της.

Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με ένα λευκό μακρυμάνικο μπλουζάκι και μία ψηλόμεση και φαρδιά μαύρη παντελόνα, ενώ και η τσάντα της ήταν μεγάλη και στο ίδιο χρώμα με το παντελόνι της.

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ

Ρέμος - Μπόσνιακ

Με κοντό τζιν σορτσάκι και τακούνια τράβηξε όλα τα βλέμματα στην συναυλία του συντρόφου της

Η πιο πιστή θαυμάστρια του Αντώνη Ρέμου είναι αναντίρρητα η αγαπημένη του, Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του σε όλες τις εμφανίσεις του και να στηρίζει πιο πολύ από τον καθέναν.

Για αυτό λοιπόν η ίδια έδωσε το παρών και το βράδυ της Τρίτης 21/6 στο θέατρο Άλσος όπου ο Αντώνης Ρέμος έδωσε μια φοβερή συναυλία που ήταν φυσικά γεμάτη από κόσμο, ενώ η Υβόννη πριν μερικές μέρες βρέθηκε και στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος παρέα με μια πασίγνωστη παρουσιάστρια που τα "σπάσανε" μάλιστα για τα καλά.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και απαθανάτισε την Υβόννη, η οποία είχε επιλέξει να φορέσει ένα μαύρο στενό μπλουζάκι, με ένα τζιν σορτσάκι και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλές εσπαντρίγιες. Η ίδια πόζαρε χαμογελαστή και έπειτα έκατσε σε μια από τις μπροστινές θέσεις.

undefined

undefined