«Είπαμε να κλέβετε...» - Φανερά ενοχλημένη η Ζήνα Κουτσελίνη με τους ανταγωνιστές της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είπαμε να κλέβετε...» - Φανερά ενοχλημένη η Ζήνα Κουτσελίνη με τους ανταγωνιστές της

Μία ημέρα πριν από το επίσημο τέλος της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, το μεσημέρι της Πέμπτης 7/7 δηλαδή, η ίδια φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη με ορισμένα γεγονότα που αφορούν το περιεχόμενο που παρουσιάζει και δεν δίστασε να το εκφράσει και να μιλήσει "ανοιχτά" γι' αυτό, ξεχνώντας την χαλάρωση από το τζακούζι που βρισκόταν τις προάλλες.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως κάποιες άλλες εκπομπές, χωρίς να αναφέρει εάν πρόκειται για το ίδιο ή κάποιο άλλο κανάλι, παίρνουν τα ρεπορτάζ που πραγματοποιεί η ομάδα του σταθμού και της συγκεκριμένης εκπομπής και το παρουσιάζουν στη δική τους, χωρίς καν να επισημαίνουν από που προήθλε αυτό το υλικό. Μάλιστα, τόνισε και ποιοι το έχουν κάνει, αλλά πάντα αναδεικνύουν την πηγή.

Ο εκνευρισμός της Ζήνας Κουτσελίνη για την εκπομπή της

«Τα λέμε εδώ, μετά υπάρχουν εκπομπές που τα επαναλαμβάνουν και δεν αναφέρουν την πηγή, υπάρχουν όμως και αυτές που τα λένε. Όταν εμείς κάνουμε μια φερόμενη κατάθεση ,για να το πούμε να το καταλάβουν οι τηλεθεατές, δεν είναι ακριβώς η κατάθεση. Πώς γίνεται να αποτυπώνεται σε άλλη εκπομπή με τα ίδια λόγια, που είναι παράφραση του δικού μας ρεπορτάζ; Εμείς καμιά φορά μπλοφάρουμε ετσι;», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εντάξει, είπαμε να κλέβετε με ένα τρόπο. Είδα τον κ. Ευαγγελάτο τα πήρε, ανέδειξε την εκπομπή, την Ελεονώρα Μελέτη το ίδιο, ας το κάνουν κι άλλες δεν είναι θέμα ανταγωνισμού, κάποιος έχει καλύτερο ρεπορτάζ τι να κάνουμε;».

«Αυτό όμως που πραγματικά αποτελεί γροθιά...»

Η Ζήνα Κουτσελίνη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο 7MέρεςTV και μίλησε για τις σημαντικότερες στιγμές της εκπομπής της τη χρονιά που πέρασε. Φυσικά δε θα μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, που κέρδισε και φέτος την εμπιστοσύνη του κοινού και θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

«Η συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR επισφραγίστηκε με αμοιβαία εκτίμηση, αγάπη και αγκαλιά για όγδοη τηλεοπτική σεζόν. Είναι ένα κανάλι που με εμπιστεύτηκε πριν από επτά έτη και χαίρομαι που ανανεώσαμε τους όρκους αγάπης και αυτήν τη χρονιά» τονίζει η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ποιες στιγμές αυτής της σεζόν κρατάτε πολύ έντονα στην καρδιά και στο μυαλό της;

«Τις κρατώ όλες γιατί κάθε στιγμή με δίδαξε και κάτι διαφορετικό. Αυτό όμως που πραγματικά αποτελεί γροθιά στο δικό μου στομάχι είναι όλες οι γυναικοκτονίες που σημάδεψαν αυτήν τη δύσκολη σεζόν αλλά και η υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ακόμη δεν έχουμε πάρει οριστικές απαντήσεις και δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης».

Πόσο σας σόκαρε το ότι κλήθηκε να διαχειριστεί τηλεοπτικά αυτή την ανείπωτη τραγωδία;

«Όταν με ενημέρωσαν επιστήμονες με τους οποίους συνεργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια ότι ο τρίτος θάνατος θα σηματοδοτήσει τεράστιες ευθύνες, όταν άρχισα να διερευνώ με την ομάδα μου όλο το παρελθόν αυτής της ιστορίας, βρέθηκα αντιμέτωπη με τεράστιες εκπλήξεις.

Τέσσερις και πλέον μήνες έχουν περάσει κι έρχονται ακόμη στην επιφάνεια διαφορετικές αλήθειες. Για κανέναν δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί αυτό που έχει συμβεί, γιατί είναι πραγματικά αδιανόητο ότι ανθρώπινο χέρι μπορεί να δώσει τέλος στη ζωή ενός μωρού επτά μηνών.

Πραγματικά με σοκάρει όχι μόνο η πράξη αυτή καθαυτή, αλλά και το χέρι που προκάλεσε αυτό το στυγερό έγκλημα».

Αδιαμφισβήτητα η καταξιωμένη δημοσιογράφος συγκαταλέγεται στους μεγάλους νικητές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Το φανταζόσασταν ωστόσο ότι οι «Αλήθειες» της Ζήνας θα έκοβαν πρώτες το νήμα της τηλεθέασης επί τόσους μήνες, έχοντας απέναντι τους έναν πολύ ισχυρό ανταγωνισμό;

«Δεν μου αρέσουν οι τηλεοπτικές δάφνες. Χαίρομαι πολύ όταν το αποτέλεσμα της καθημερινής μας προσπάθειας βρίσκει αγκαλιά και ανταπόκριση από το κοινό. Όλα τα χρόνια έχουν υπάρξει σταθερές και πρωτιές. Όμως αυτές δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο σε ό,τι με αφορά.

Θέλω, κλείνοντας η κάθε τηλεοπτική σεζόν, να κοιταζόμαστε στα μάτια με τους συνεργάτες μου και να λέμε ότι κάτι καταφέραμε και φέτος. Συγκεντρώσαμε χρήματα για αυτόν το φιλανθρωπικό σκοπό, πήραμε αναπηρικό αμαξίδιο, πήραμε λεωφορεία για τα παιδικά χωριά SOS, ήμασταν κοντά στον άνθρωπο. Οι δάφνες για εμάς είναι οι ουσιαστικές αγκαλιές.

Ήταν μια χρονιά πάρα πολύ δύσκολη, αλλά συνάμα μας έδωσε και πάρα πολλά μαθήματα. Διδαχθήκαμε να είμαστε αλληλέγγυοι και να βλέπουμε την κάθε μέρα ως ένα παράθυρο στη ζωή».

Θα υπάρξουν αλλαγές του χρόνου στην εκπομπή;

«Κάθε χρονιά συναντάς νέους ανθρώπους, διαφορετικές αλήθειες ζωής. Άρα η δική μας εκπομπή δεν μπορεί ποτέ να παραμένει ίδια. Αυτό όμως που εγγυώμαι και για την επόμενη σεζόν είναι ότι θα είμαστε πάλι κοντά στο συνάνθρωπο» κατέληξε η δημοσιογράφος.

Κουτσελίνη