«Δεν σημαίνει ότι αλλάζω κοπέλες συνέχεια» - "Ξέσπασε" ο Έντουαρντ Στεργίου για τις φήμες σχετικά με τα προσωπικά του

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν σημαίνει ότι αλλάζω κοπέλες συνέχεια» -

Στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 7/7 ο πρώην παίκτης του GNTM, Έντουαρντ Στεργίου. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, όπου έζησε στην Ουκρανία, αλλά και στην άφιξή του στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και στοιχεία της προσωπικής του ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε πως έχει ζήσει ορισμένες δυσκολίες φτάνοντας στο ελληνικό έδαφος, καθώς τα άλλα παιδιά τον ενοχλούσαν και του δημιουργούσαν την ανάγκη να γίνει μελαχρινός. Όσον αφορά τα προσωπικά του, τόνισε πως δεν είναι το στυλ του να κάνει συνεχώς σχέσεις και να βγαίνει με πολλές κοπέλες, ωστόσο σαν χαρακτήρας είναι κοινωνικός.

Οι δηλώσεις του Έντουαρντ Στεργίου για την προσωπική του ζωή

«Μεγάλωσα στην Ουκρανία και ήρθα στην Ελλάδα. Δεν ήταν και τα πιο εύκολα χρόνια. Είχα κάποια περιστατικά bullying, αλλά όχι τίποτα ακραίο. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να είμαι μελαχρινός για να μοιάζω στα υπόλοιπα παιδιά. Εκεί που βρίσκονται οι συγγενείς μου είναι διαχειρίσιμα τα πράγματα όσο μπορούν να είναι σε μια χώρα που έχει πόλεμο. Αισθάνομαι ήρεμος που δεν κινδυνεύουν και ότι είναι καλά.

Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο στις αρχές, ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα. Τώρα είμαι καλά. Είναι τραγική η κατάσταση αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Κάποιες βοήθειες που ένιωθα ότι ήθελα να τις κάνω τις έκανα. Προσπαθώ να βοηθάω τους δικούς μου ανθρώπους», είπε σε πρώτο επίπεδο.

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι αρκετά κοινωνικός σαν άνθρωπος, μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αλλάζω κοπέλες συνέχεια».

Χέρι - χέρι στην Γλυφάδα με την νέα του σύντροφο!

Ευτυχισμένος και ερωτευμένος φαίνεται πως είναι τον τελευταίο καιρό ο Έντουαρντ Στεργίου. Ο ίδιος διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Συγκεκριμένα, ο Έντουαρντ φαίνεται πως έχει βρει και τον έρωτα στο πρόσωπο μία νεαρής κοπέλας, όπως μετέφερε το πρωί της Δευτέρας 23/5 το ρεπορτάζ της εκπομπή Breakfast@Star και της δημοσιογράφου Νανάς Ηλιοπούλου.

Η ίδια συνάντησε τον Έντουαρντ Στεργίου με μία εντυπωσιακή συνοδό στη Γλυφάδα, ενώ απολάμβαναν τη βόλτα τους χεράκι-χεράκι.