«Αυτό που με πείραξε πιο πολύ...» - Ο Γιώργος Λιβάνης "σπάει" τη σιωπή του για τις φήμες σχετικά με την παίκτρια του Survivor 4

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτό που με πείραξε πιο πολύ...» - Ο Γιώργος Λιβάνης

Ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος έχει μετατρέψει το σπίτι του σε πίστα, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο ραδιόφωνο, στην εκπομπή Κοσμοράδιο και μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και όλες τις φήμες που ακούστηκαν εις βάρος του την περασμένη χρονιά, ειδικά μετά την συμμετοχή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor 4, αφού όλα έδειχναν πως ήταν ζευγάρι.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως αυτό ήταν κάτι που τον δυσαρέστησε και τον στεναχώρησε πολύ, διότι προτιμά να ακούγεται το όνομά του για την μουσική του, παρά για όσα συμβαίνουν με τις σχέσεις του με άλλους ανθρώπους και τα προσωπικά του.

Το "ξέσπασμα" του Γιώργου Λιβάνη για τις φήμες που τον ενοχλούν

«Πέρσι υπήρχε μια αναφορά παραπάνω στο όνομα μου, η οποία έγινε λίγο χωρίς να το θέλω αλλά εγώ την αλήθεια την ξέρω. Αυτό που με πείραξε πιο πολύ δεν είναι ότι ακούγονταν κάποια πράγματα για μένα αλλά ότι δεν είχα συνηθίσει να ακούγεται το όνομα Λιβάνης, Λιβάνης, Λιβάνης.

Είχα συνηθίσει δηλαδή όποτε ακούω το όνομα μου, είτε στην τηλεόραση είτε από ανθρώπους του χώρου, σε σχέση με ότι έχει να κάνει με την μουσική. Επειδή ήμουν λίγο αρχάριος και λίγο άβγαλτος, κάποιες φορές με στεναχωρούσε το να ακούω κάποια πράγματα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι ένα καλό που μου έκανε όλη αυτή η διαδικασία είναι πως κάποιοι άνθρωποι μπορεί να κατάλαβαν τι άνθρωπος είμαι μέσα από μια τέτοια φάση. Και αυτό έστω και πέντε, δέκα άνθρωποι να κατάλαβαν ποιος είμαι και πως σκέφτομαι, να βοήθησε και να έβαλε ένα λιθαράκι στον χαρακτήρα μου τουλάχιστον γιατί μου αρέσει να ξέρει ο κόσμος ότι ο Γιώργος είναι αυτός».

«Αν έχω μια σχέση, επειδή μ’ αρέσει να κυκλοφορώ ελεύθερος και να χαίρομαι με την κοπέλα μου, θα το βγάλω μόνος μου. Δηλαδή δεν έχω πρόβλημα να βγει αυτό το πράγμα. Όμως θέλω όταν γίνει αυτό να είμαι τουλάχιστον λίγο σίγουρος την επόμενη φορά, να το έχουμε τσεκάρει», κατέληξε.

Γιώργος Λιβάνης

"Πέθανε μπροστά στα μάτια μου"

Στο εξομολογητήριο του «After Dark» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 19/2 ο Γιώργος Λιβάνης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε στις πικάντικες ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά.

«Ψάχνω τον εαυτό μου στο διαδίκτυο. Ειδικά το τελευταίο διάστημα που είχαν πέσει τα φώτα πάνω μου, άθελα μου, ήθελα να δω τι πιστεύει ο κόσμος για μένα. Με επηρέασαν τα σχόλια που γράφτηκαν για μένα. Παρακολουθούσα αρκετά το Twitter, ήταν καυστικό. Αν και δεν κάνω αναρτήσεις, έβλεπα τα σχόλια.

Υπήρξαν στιγμές που στεναχωριόμουν με αυτά που διάβαζα γιατί μπορεί να μην ισχύουν ή και να ισχύουν. Άλλες φορές έβλεπα κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενος, όπως για το τραγούδι. Βλέπω ό,τι γράφεται και αφορά εμένα. Πολλές φορές άλλαζα κανάλι, γιατί ήξερα τι θα πουν για μένα. Δεν με έχει πειράξει που έλεγαν για μένα, αλλά ήταν η πρώτη φορά που έπεσαν τόσο πολύ τα φώτα πάνω μου. Ήθελα να υπερισχύσει η μουσική» τόνισε ο Γιώργος Λιβάνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, αναφέρθηκε και σε ένα τραγικό γεγονός που βίωσε στο παρελθόν, όταν ο καλύτερος φίλος του πέθανε μπροστά στα μάτια του: «Τελευταία φορά έκλαψα σε ένα τραγικό γεγονός. Έκλαψα με λυγμούς όταν έχασα τον κολλητό μου φίλο πριν δέκα χρόνια.

Τον έχασα μπροστά μου, ήταν ο κολλητός μου και «έφυγε» μπροστά μου. Σπουδάζαμε στο Ρέθυμνο και ήρθε κάποια στιγμή στην Αθήνα και μείναμε σπίτι μου. Έφυγε από τη ζωή απροσδόκητα, από καρδιά. Γενικά πια στη ζωή μου θα κλάψω εάν είμαι σε μια φάση που θα μου βγουν κάποια συναισθήματα».