Σπάνια τους βλέπουμε όλους μαζί - Στην συναυλία της Άννας Βίσση Σοφία και Νίκος Καρβέλας

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπάνια τους βλέπουμε όλους μαζί - Στην συναυλία της Άννας Βίσση Σοφία και Νίκος Καρβέλας

Στο Θέατρο Άλσος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6/7 η Άννα Βίσση για μια φοβερή και μοναδική συναυλία, όπου το παρών έδωσαν για ακόμη μια φορά χιλιάδες θαυμαστές. Μάλιστα, στο κοινό βρέθηκε και η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, μαζί με τα παιδάκια της, Νίκος και Νέστορας αλλά και ο πρώην σύζυγό της τραγουδίστριας, Νίκος Καρβέλας.

Μάλιστα, η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε και μερικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απαθανάτισε την μητέρα της ενώ είδαμε και ένα τρυφερό στιγμιότυπο ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον εγγονό της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια πλησίασε στη σκηνή και έδωσε το μικρόφωνο στον μικρό για να τραγουδήσουν μαζί (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Στη συναυλία της Άννας Βίσση Σοφία & Νίκος Καρβέλας

Στη συναυλία της Άννας Βίσση Σοφία & Νίκος Καρβέλας

Στη συναυλία της Άννας Βίσση Σοφία & Νίκος Καρβέλας φωτογραφίες

«Χωρίς τον Καρβέλα δεν υπάρχει Βίσση»

Η Άννα Βίσση, η οποία παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή τόσα χρόνια μετά, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο «Πατρινόραμα» και μίλησε "ανοιχτά" για την καριέρα και τα τραγούδια της, ενώ δεν έλειψε και η αναφορά στον Νίκο Καρβέλα με τον οποίο έχουν αποκτήσει την κόρη τους Σοφία Καρβέλα, καθώς και πολλές μουσικές επιτυχίες.

Η τραγουδίστρια υποστήριξε πως νιώθει πολύ ικανοποιημένη με όσα έχουν καταφέρει μαζί και αναγνωρίζει πως ο ένας χωρίς τον άλλο δεν είναι το ίδιο. Αποκάλυψε, μάλιστα, ποιο είναι το απωθημένο της στην περίπτωσή τους.

«Αυτό το γεγονός για μένα είναι σπουδαίο και, εκτός από τη δική μου πορεία που μετράει 50 σχεδόν χρόνια τραγουδιού, επιβεβαιώνει την αξία και τη διαχρονικότητα των τραγουδιών μου και του Νίκου Καρβέλα που τα έγραψε.

Μου έχει γράψει σχεδόν όλα τα είδη μουσικής που υπάρχουν για όλα τα θέματα ζωής, σχέσεων, χωρισμών, κάναμε τρεις όπερες μέχρι στιγμής, και ο κόσμος ακόμα τα αγαπάει σαν να βγήκαν τώρα. Αυτό μας κάνει και τους δύο πολύ ευτυχισμένους και δικαιωμένους», ανέφερε αρχικά.

Άννα Βίσση

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Υπήρχαν τραγούδια που, όταν έβγαιναν κάποτε, ήταν τόσο μπροστά από την εποχή τους, που τύγχαναν κακής αποδοχής και σήμερα λατρεύονται, αυτό λέει πολλά. Επίσης το τραγούδι “Ελένη”, που γράφτηκε για το κορίτσι εκείνο που έφυγε από τη ζωή, έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία χωρίς να το επιδιώξουμε. Όσο για το αγαπημένο μου τραγούδι, δύσκολο να αποφασίσω, αλλά θα πω το “Αυτή τη φορά”».

«Χωρίς τον Καρβέλα δεν υπάρχει Βίσση, όπως και χωρίς τη Βίσση δεν υπάρχει Καρβέλας. Τη συγκεκριμένη Βίσση και τον συγκεκριμένο Καρβέλα. Μαζί είμαστε ένα. Ενα από τα απωθημένα μου είναι πως θα ήθελα να είχα ερμηνεύσει τραγούδια του Καρβέλα που έγιναν επιτυχία από άλλους τραγουδιστές! Κάτι που με οδήγησε να κάνω και τον δίσκο που ετοιμάζω.

Κομμάτια του Νίκου, δηλαδή, που έχουν ερμηνεύσει άλλοι τραγουδιστές αλλά και ο ίδιος, και θα ήθελα να τα πω εγώ τώρα στη συγκεκριμένη φάση που είμαι με έναν δικό μου τρόπο και με αλλιώτικη ενορχήστρωση – από όλα τα είδη που έχει δώσει ο Νίκος. Από τότε που γνώρισα τον Καρβέλα και με τον τρόπο που τον γνώρισα και με όλα αυτά που ζήσαμε στη Eurovision του 1982, στο Harrogate της Αγγλίας, άλλαξαν όλα στη ζωή μου!», κατέληξε.