"Τα έσπασε" η Σοφία Καρβέλα μαζί με τον μικρό της γιο στη συναυλία της Άννας Βίσση

Δείτε τα στιγμιότυπα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Την Τετάρτη 6/7 στο Θέατρο Άλσος, η Άννα Βίσση πραγματοποίησε μία συγκλονιστική εμφάνιση τραγουδώντας για τον κόσμο που παρευρέθηκε για να την απολαύσει. Μαζί της στο ξεκίνημα των καλοκαιρινών συναυλιών της ήταν η αγαπημένη της κόρη, Σοφία Καρβέλα, μαζί με τον μικρό της γιο, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο σούσουρο μετά από εκείνο στα social media.

Η ίδια, μάλιστα, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απαθανάτισε το παιδί της την ώρα που ήταν ακριβώς μπροστά στη σκηνή και χειροκροτούσε την γιαγιά του, την ώρα που εκείνη ερμήνευε ένα από τα κομμάτια της και τον κοιτούσε και η εικόνα αυτή είναι άκρως συγκινητική.

Αργότερα, η τραγουδίστρια ανέβασε στο δικό της προφίλ μία φωτογραφία από την βραδιά αυτή και στα σχόλιά της ανέφερε πως το styling το είχε επιμεληθεί η κόρη της.

Η Σοφία Καρβέλα μαζί με τον γιο της στη συναυλία της Άννας Βίσση

Σοφία Καρβέλα

Άννα Βίσση

Η πιο τρυφερή γιαγιά του κόσμου ποζάρει αγκαλιά με τα εγγόνια της στη Νέα Υόρκ

Η Άννα Βίσση την περασμένη περίοδο βρισκόταν εκτός Ελλάδας για επαγγελματικούς λόγους και το ταξίδι της στην Αμερική την γέμισε ευτυχία μιας και συνδύασε τη δουλειά με την επίσκεψη την μονάκριβη κόρη της. Η Σοφία Καρβέλα είναι γνωστό πως ζει με τα παιδιά της στη Νέα Υόρκη και δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκεί.

Η τραγουδίστρια μαζί με τις συναυλίες της στην περιοχή δεν έχασε ευκαιρία και συνάντησε την κόρη της αλλά και τα λατρεμένα της εγγόνια, τα οποία στερείται λόγω των αποστάσεων, που τους χωρίζουν. Μιας και δεν τα βλέπει λοιπόν συχνά, απαθανάτισε τη στιγμή με μια φωτογραφία και τη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.