Με αποκαλυπτικό μαγιό και αναλογίες που "ζαλίζουν" - Στιγμιότυπα από τις διακοπές της Ελένης Φουρέιρα

Στην Μύκονο η αγαπημένη τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με αποκαλυπτικό μαγιό και αναλογίες που

Τις διακοπές της απολαμβάνει αυτές τις μέρες η Ελένη Φουρέιρα, η οποία άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και την καλοκαιρινή της περιοδεία προκειμένου να επισκεφθεί και να χαλαρώσει στην όμορφη Μύκονο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια λίγο μετά την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου album που έχει προκαλέσει κανονικό πανικό, είχε ανάγκη για λίγη ξεκούραση για αυτό και μαζί με τους φίλους της απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί των ανέμων.

Φυσικά, η Ελένη Φουρέιρα, που διατηρεί έναν εξαιρετικό ενεργό λογαριασμό στα social media, μοιράζεται συνεχώς με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο αλλά και φωτογραφίες από τις πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές για φέτος.

Σε πολλά από αυτά τα στιγμιότυπα ποζάρει με μαγιό, με τις αναλογίες του κορμιού της να "ζαλίζουν".

Στιγμιότυπα από τις διακοπές της Ελένης Φουρέιρα στην Μύκονο

Το πρόγραμμα διατροφής της

«Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου, δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ», είχε παραδεχθεί στο παρελθόν η τραγουδίστρια

Όμως εκτός από την παράλειψη του φαγητού αργά το βράδυ, υπάρχουν και ορισμένες τροφές που η Ελένη Φουρέιρα αποφεύγει εντελώς και δεν της καταναλώνει για κανένα λόγο.

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παίρνει τις απαραίτητες πρωτεΐνες και να ακολουθεί ενα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής στην καθημερινότητα της, το οποίο και σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr

  • Πρωινό: Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά τα οποία συνδυάζει πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών.
  • Μεσημεριανό: Μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά.
  • Δείπνο: Τόνος με μαρούλι ή καλαμάκια κοτόπουλου με σαλάτα.

Ελένη Φουρέιρα μαγιό

Όπως αποκάλυψε, κάνει αρκετή γυμναστική:

«Κάνω 3 με 4 φορές την εβδομάδα στίβο. Η γυμναστική μου είναι απαραίτητη γιατί είμαι λαίμαργη. Τρώω αρκετά ανά περιόδους. Δεν αποφεύγω κανένα φαγητό όσο λιπαρό και αν είναι αλλά φροντίζω να κρατάω το μέτρο και έτσι καταφέρνω να διατηρούμαι στα 51 κιλά».

Ποιους κανόνες διατροφής ακολουθεί η Φουρέιρα:

  • Τρώει τα πάντα αλλά προσέχοντας πάντα την ποσότητα του φαγητού.
  • Καταναλώνει πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα.
  • Αποφεύγει τα βαριά γεύματα το βράδυ.
  • Τρώει γρήγορο φαγητό όταν το επιθυμεί πολύ αλλά αποφεύγει τις θερμιδογόνες τηγανιτές πατάτες.