«Δεν φεύγει, τελείωσε!» - Έτσι αποχαιρέτησαν Χασαπόπουλος και Βούλγαρη στο κλείσιμο της σεζόν του Κοινωνία ώρα Mega

Η επική ατάκα της Ματίνας Παγώνη!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν φεύγει, τελείωσε!» - Έτσι αποχαιρέτησαν Χασαπόπουλος και Βούλγαρη στο κλείσιμο της σεζόν του Κοινωνία ώρα Mega

Οι περισσότερες εκπομπές ρίχνουν αυλαία για την φετινή σεζόν, και άλλες επιστρέφουν από τον Σεπτέμβρη ενώ άλλες τελικά όχι! Έτσι και το πρωί της Παρασκευής 8/7 Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη (δείτε εδώ τι ώρα σηκώνεται για την εκπομπή) αποχαιρέτισαν το τηλεοπτικό κοινό αγκαλιασμένοι μεταξύ τους αλλά και με τους συνεργάτες τους, μιας και η εκπομπή είχε το μεγάλο της φινάλε, ενώ έδωσαν ραντεβού ξανά τέλη Αυγούστου!

Όλα όσα είπαν στο φινάλε Χασαπόπουλος και Βούλγαρη

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ που μαζί περάσαμε αυτόν τον δύσκολο χειμώνα», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Η Ανθή Βούλγαρη, με τη σειρά της, τόνισε για ακόμα μια φορά ότι θα είναι μαζί και την επόμενη χρονιά. «Επειδή ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος, σας ευχαριστούμε που ήσασταν κοντά μας και στα δύσκολα και στα εύκολα. Μαζί ξέρουμε να τα περνάμε όλα. Θα είμαστε μαζί με τον Ιορδάνη και του χρόνου. Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση του σταθμού που μας υποστηρίζει» με την Ματίνα Παγώνη να συμπληρώνει γελώντας «Δεν φεύγει η Βούλγαρη, τελείωσε!».

Η Ανθή Βούλγαρη μίλησε για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν εκτός εκπομπής

Σε αυτές τις φήμες έδωσε τέλος η δημοσιογράφος, από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Τα δημοσιεύματα λένε ότι εγώ δεν θα είμαι στην εκπομπή. Θα είμαι στην εκπομπή. Ήδη σχεδιάζουμε την εκπομπή για του χρόνου. Τώρα, αν συμβεί κάτι αναπάντεχο δεν ξέρω, αλλά ο προγραμματισμός είναι να είμαι στην εκπομπή.

Γράφονται και λέγονται διάφορα, δεν θα μπω στη διαδικασία να πω περαιτέρω πράγματα. Ο σχεδιασμός είναι ότι θα πάμε και του χρόνου. Ο κόσμος από εκεί και πέρα μας κρατάει», τόνισε η δημοσιογράφος.