«Θες να τον εκθέσεις τον άνθρωπο...» - Έξαλλος ο Κώστας Φραγκολιάς υπέρ της Μαρίας Αντωνά

Με αφορμή το πλάνο με το «δολοφονικό» βλέμμα της στον τελικό του Survivor 5

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Θες να τον εκθέσεις τον άνθρωπο...» - Έξαλλος ο Κώστας Φραγκολιάς υπέρ της Μαρίας Αντωνά

Το πρωί της Παρασκευής 8/7 προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day απόσπασμα από την απάντηση της Μαρίας Αντωνά σχετικά με το πολυσυζητημένο πλάνο με το «δολοφονικό» βλέμμα της στον τελικό του Survivor 5. Φυσικά όλοι είχαν κάτι να πουν αλλά ο Κώστας Φραγκολιάς έφτασε στο σημείο να φωνάζει και να ξεσπάσει υπέρ της Αντωνά.

Το ξέσπασμα του Κώστα Φραγκολιά για τη Μαρία Αντωνά

Ο φίλος και κουμπάρος της ραδιοφωνικής παραγωγού ανέφερε στον «αέρα» του Happy Day ότι οι άνθρωποι που επέλεξαν να δείξουν εικόνα της Μαρίας Αντωνά, ακριβώς μετά την ανακοίνωση του νικητή, ήθελαν να την εκθέσουν.

«Για μένα αυτό που έγινε είναι και η απόδειξη ότι ο Άρης Σοϊλέδης έπρεπε να είναι νικητής. Γιατί όταν ανακοινώνεις νικητή και το επόμενό σου πλάνο -όχι λίγο πιο μετά- είναι η γυναίκα του διεκδικητή και θες να τον εκθέσεις άνθρωπο αν έλεγε ή θα ψιθύριζε κάτι… Η Μαρία δεν είναι στο παιχνίδι. Το συζητάμε γιατί πας να εκθέσεις άνθρωπο. Κάνεις ριάλιτι; Πάρε τους παίκτες» είπε με ένταση ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Όλο το ίντερνετ ασχολείται με τη Μαρία Αντωνά και την αντίδρασή της. Και μπαίνει στη διαδικασία να απολογηθεί και να πει γιατί είχε αυτά τα μούτρα. Έχεις χάσει δεύτερο πλάνο αυτόν που έχεις χάσει; Στο Champions League τα πλάνα δείχνουν τον νικητή, τον αρχηγό, τον πάγκο και τον προπονητή. Και μετά τους χαμένους» συνέχισε εκνευρισμένος ο Κώστας Φραγκολιάς.

Η Παναγιώταρου είδε και ''δίκασε'' το βλέμμα της Αντωνά στον τελικό

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε καλεσμένη την Πέμπτη 7/7 στο Super Kατερίνα προκειμένου να σχολιάσει όλα όσα είδε και συνέβησαν στην βραδιά του τελικού του Survivor 5 την Τετάρτη 6/7 και φυσικά δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στην νίκη του καλού της.

Το μοντέλο κρατώντας όπως μας έχει συνηθίσει σχετικά με τον Στάθη Σχίζα χαμηλό προφίλ, ήταν φυσικό και επόμενο να ερωτηθεί για το περιβόητο βλέμμα της Μαρίας Αντώνα την ώρα, που ανακοινώθηκε το όνομα του νικητή. Δεν είχε και την πιο ευχάριστη αντίδραση και επειδή αυτό το είδε η Αλεξάνδρα, τόνισε πως αφενός ήταν αληθινό αφετέρου όμως το θεώρησε κάπως υπερβολικό.

«Η αλήθεια είναι πως είναι και αυτό από την παραγωγή κάπως ίσως λάθος. Τη στιγμή που βλέπεις τον νικητή ίσως είναι λάθος εκείνη την ώρα. Δηλαδή είναι λογικό η κοπέλα να αντιδράσει κάπως έτσι. Βέβαια ήταν λίγο πιο extreme από ότι περιμέναμε το όλο βλέμμα.

Εγώ πιστεύω ότι στη θέση της απλά θα ήμουν απογοητευμένη. Μου έβγαλε κι έναν θυμό, δεν βλέπω απογοήτευση και στεναχώρια».