«Κάτι θα κάνω κι εγώ όταν θα...» - Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά ανοιχτά στις προσβολές του Αλέξη Κούγια

Όσα ανέφερε μετά τις τελευταίες δηλώσεις του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Κάτι θα κάνω κι εγώ όταν θα...» - Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά ανοιχτά στις προσβολές του Αλέξη Κούγια

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ένας κάνει δηλώσεις για τον άλλο, και έτσι μετά τη μήνυση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον γνωστό ποινικολόγο, και ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από δηλώσεις του στην κάμερα του Happy Day, την Παρασκευή 8/7 μετά τα νέα σχόλια του Αλέξη Κούγια προς το πρόσωπό του, απάντησε διαφορετικά από τις άλλες φορές, μιας και άφησε κάποιες αιχμές σχετικά με τον τρόπο που θα το αντιμετωπίσει.

Η απάντηση του Μπιμπίλα για τις δηλώσεις Κούγια

Ο Σπύρος Μπιμπίλας συνάντησε τους δημοσιογράφους και όταν τέθηκε η ερώτηση για όσα υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας ότι η υπόθεση Λιγνάδη είναι σκευωρία στην οποία εμπλέκεται και το ΣΕΗ, απάντησε: «Ο κ. Κούγιας αυθαιρέτως λέει ό,τι θέλει. Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Αυθαιρετεί».

Σχετικά με το επώνυμό του το οποίο ο Αλέξης Κούγιας συνήθως το προφέρει λάθος, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Το ξέρει και ο ίδιος ότι με προσβάλει και αναλόγως κάτι θα κάνω κι εγώ όταν θα έρθει η ώρα. Όταν θα έρθει η ώρα θα το μάθετε».

Τι είχε αναφέρει ο Κούγιας για εκείνον

Το πρωί της Τετάρτης 6/7, με αφορμή το κάλεσμα που έκανε το ΣΕΗ για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο δικηγόρος του θέλησε να τοποθετηθεί στο θέμα, και ειδικότερα όταν ρωτήθηκε για τον κ. Μπιμπίλα η αντίδρασή του ήταν πρωτοφανής.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τον Σπύρο Μπιμπίλα, έβαλε τα γέλια. «Από ό,τι είδα, μόνο τον Μπίμπιλα είδα, δεν είδα κανέναν άλλον. Κι έναν άλλον κύριο που μου τον συνέστησαν ότι είναι ο Λάσκος. Πρόσφατα δεν επανεξελέγη ο κ. Μπιμπίλας; Με επιστολική ψήφο! Δεν έχει ξαναγίνει. Δεν είδα κανέναν από αυτούς που υπέγραψαν αυτή την επιστολή εδώ, έμεινε μόνος του ο κ. Μπιμπίλας. Θα νιώθει πολύ άσχημα. Και το πρωί που ήρθα και μετά στη διακοπή δεν ήταν ψυχή εδώ πέρα. Από ό,τι είδα ήταν ο πρόεδρος και ο Γραμματέας».