«Ο ρόλος μου...» - Η Νίκη Παλληκαράκη έδωσε spoiler για το ρόλο της στη Γη της Ελιάς

Οι δηλώσεις της στην Μπέττυ Μαγγίρα μετά το φινάλε της σειράς

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ο ρόλος μου...» - Η Νίκη Παλληκαράκη έδωσε spoiler για το ρόλο της στη Γη της Ελιάς

Η Νίκη Παλληκαράκη - η οποία πρόσφατα μίλησε αρκετά συγκινημένη για την πρόσφατη απώλεια από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος, που τη συγκλόνισε - παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» την Πέμπτη 7/7.

Μεταξύ των δηλώσεων, έδωσε ένα μικρό spoiler αποκαλύπτοντας ότι ναι μεν εκείνη ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για τη σειρά η Γη της Ελιάς, ο ρόλος της όμως θα εμφανιστεί ξανά στον δεύτερο κύκλο.

Το spoiler της Νίκης Παλληκαράκη

«Ο χώρος του θεάτρου έχει μια καταβύθιση στον εαυτό σου, στη σχέση σου με τους άλλους ανθρώπους... που με τρόμαξε στα 18 χρόνια μου»

«Είμαι ένα συνονθύλευμα αντίθετων καταστάσεων, ή πάρα πολύ φασαρία, ο αρχηγός, η γλωσσού... και ταυτόχρονα με μια σοβαρότητα»

«Μπήκα στην Αθήνα στην Ιατρική και παίρνοντας το πτυχίο μου στα 7 χρόνια, σπούδαζα κρυφά στη δραματική σχολή. Οι γονείς μου δεν ήξεραν ότι πάω στη σχολή. Δεν ήταν εύκολο να δεχτούν πως η κόρη τους ήταν θεατρίνα».

Η Μπέττυ Μαγγίρα μάλιστα σοκαρίστηκε που ακόμα υπάρχουν αντιλήψεις πως οι ηθοποιοί δεν κάνουν σοβαρό επάγγελμα.

«Όταν δούλεψα με τη Μαρινέλλα έπαθα το πρώτο μου “σεντόνι”, ήμουν μικρό παιδάκι, έπεσα στα πόδια της, σήκωσα το κεφάλι γιατί έπρεπε να πω τα λόγια μου και δεν μπορούσα. Χάθηκα, ήταν το σοκαριστικό της πρώτης φοράς».

«Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί για μένα αλλά ο ρόλος μου θα έχει και συνέχεια» είπε χαρακτηριστικά για το ρόλο της στη Γη της Ελιάς.

«Δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί...» - Απίστευτη αποκάλυψη από τον Παλληκαράκη για τον Μπέζο

Η Νίκη Παλληκαράκη βρέθηκε καλεσμένη την Πέμπτη 9/6 στην εκπομπή ''Κυψέλη'' και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε μίλησε για ένα αγαπημένο της συνάδελφο.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο Γιάννη Μπέζο, τον οποίο από ότι φάνηκε θαυμάζει πάρα πολύ η Παλληκαράκη και από την εμπειρία, που έχει μαζί του όσο έχουν συνυπάρξει επί σκηνής έχει να θυμάται τα καλύτερα. Μάλιστα δε δίστασε να δηλώσει πως στην προσπάθεια της να τον πειράξει και να του κάνει πλάκα δεν τα κατάφερε, καθώς αυτό είναι δικό του προνόμιο.

«Θα σας πω την φάρσα που έκανα στον Μπέζο. Ήταν η πρώτη μου δουλειά, ο πρώτος μου ρόλος. Ο Γιάννης είναι μεγάλο πειραχτήρι. Μεγάλο σχολείο κωμωδίας. Τον θεωρώ μέντορά μου γιατί ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που δούλεψα, όπως και τη Ναταλία.

Είναι δάσκαλοί μου εφόσον είναι από τους πρώτους ανθρώπους που δούλεψα” και πρόσθεσε: "Ο Γιάννης δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί. Το μόνο που εκπαιδεύεσαι είναι να μη γελάσεις και να σώσεις την παράσταση. Είχα την εξυπνάδα όπως ήμουν πεσμένη να του πω μια βλακεία, εκείνος μου είπε μια ατάκα και έφυγα, δεν μπορούσα να κρατηθώ».