"Αντίο..." - Ασύλληπτος θρήνος για την Νίκη Παλληκαράκη

''Ραγίζει'' καρδιές το μήνυμα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor

Ανήμερα της γιορτής της μητέρας έγινε γνωστή μια τραγική είδηση για την Νίκη Παλληκαράκη, η οποία μέσα από ένα post στο Instagram γνωστοποίησε πως η μητέρα της δεν είναι πια στη ζωή. Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή αποφάσισε η μαμά της να την αποχαιρετήσει και σε συνδυασμό με την απώλεια η ηθοποιός εξέφρασε την τεράστια θλίψη της.

Αξίζει στο σημείο αυτό να σημειωθεί πως είναι ο δεύτερος πολύ μεγάλος και σημαντικός θάνατος, που βιώνει μιας και πριν από κάποια χρόνια έχασε και τον πατέρα της από τη ζωή. Το γεγονός είχε πάλι μοιραστεί η ίδια με το κοινό και μάλιστα είχε κάνει τη σοκαριστική αποκάλυψη λέγοντας, πως δεν το είχε ανακοινώσει στη μαμά της για πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Το μήνυμα της Νίκης Παλληκαράκη για τον θάνατο της μητέρας της

«“Αχ …σήμερα στη γιορτή της μάνας θέλησες να “κλείσεις την αυλαία“ κι εγώ να βάζω τη φωτογραφία σου για να σ’αποχαιρετήσω…Αντίο μανούλα μου..” έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της και με αυτό τον τρόπο θέλησε να την απαοχαιρετήσει».

«Είχα πολλά παιδικά τραύματα» - Η Παλληκαράκη αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει να κάνει παιδιά

Η Νίκη Παληκαράκη, η οποία πρόσφατα έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το MeToo, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day, την Μεγάλη Τετάρτη 20/4, και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την απόφασή της να μην κάνει παιδιά και οικογένεια.

Η ηθοποιός πέρασε πολύ δύσκολα, καθώς ήταν παιδί χωρισμένων γονιών και η σχέση τους της δημιούργησε πολλά τραύματα, ενώ η απόφασή της για την δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιών ήταν απόλυτα συνειδητή και σχετίζεται απόλυτα με το παραπάνω συμβάν, αλλά και λοιπά ψυχικές ανασφάλειες που δεν θα ήθελε να περάσει στα δικά της παιδιά.

«Όταν δεν κάνεις οικογένεια, είναι συνειδητά, αλλά συνειδητοποιούνται στην πορεία της ζωής. Δεν ξυπνάς και λες εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω ή εγώ θέλω να κάνω οπωσδήποτε, προκύπτουν, Είχα και πολλά παιδικά τραύματα», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η σχέση των γονιών μου ήταν πολύ δύσκολή. Απίστευτο πάθος, το οποίο πάθος δεν συνάδει με μια οικογενειακή ζωή. Όταν το πάθος είναι στα δύσκολά του είναι μία κόλαση.

Όταν ένα παιδί γεννιέται δεν είναι να αποκωδικοποιήσει τι είναι πάθος και έρωτας. Δημιουργεί τρομακτικές ανασφάλειες, ελλείματα ψυχολογικά, με αποτέλεσμα καμιά φορά τα παιδιά από τέτοιου είδους σχέσεις να είναι ψυχολογικά αναλφάβητα. Εγώ με αυτά που είχα περάσει δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω παιδιά και να μην είσαι θέση να τους έχω ένα υπέροχο περιβάλλον συναισθηματικό».