«Με ενοχλεί που μου λένε όλοι ότι η τηλεόραση με αδικεί» - Το παράπονο της Ματίνας Παγώνη

Οι άκρως αφοπλιστικές δηλώσεις της προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Με ενοχλεί που μου λένε όλοι ότι η τηλεόραση με αδικεί» - Το παράπονο της Ματίνας Παγώνη

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 8/7. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ζωή της, όσα λατρεύει να κάνει αλλά και για τη δυσκολότερη στιγμή που έχει βιώσει.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε με πλήρη ειλικρίνεια στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» αποκαλύπτοντας μία άλλη της πλευρά. Αρχικά, μίλησε για τις σπουδές της και για την κόντρα με τους γονείς της. Όπως είπε, είχε περάσει στην κτηνιατρική, ωστόσο αποφάσισε να φύγει στην Ιταλία και να σπουδάσει ιατρική, κάτι για το οποίο δεν ήταν σύμφωνη η οικογένειά της.

Ερωτώμενη για τα πράγματα που λατρεύει να κάνει στην καθημερινότητά της, δηλώνει πως από τα 17 της, πάθος της αποτελεί το ντύσιμο και το βάψιμο. «Είχα ασχοληθεί, είχα μάθει σκι, αλλά μετά από ένα τροχαίο, έβαλα λάμα στο πόδι και απαγορευόταν να κάνω» προσέθεσε.

«Με ενοχλεί που μου λένε όλοι ότι η τηλεόραση με αδικεί και έχουν δίκιο, είναι τα φώτα, το βάψιμο…» αναφέρει.

Σχετικά με τη χειρότερη στιγμή της ζωής της, η γιατρός αποκάλυψε πως ήταν η απώλεια της μητέρας της. «Δεν το αποδέχτηκα ποτέ. Ίσως με επηρέασε η τελευταία στιγμή που την είδα, δεν την πρόλαβα στο κρεβάτι στην εντατική, αλλά τη στιγμή που την είχαν βάλει στη μαύρη σακούλα» περιέγραψε.

Σχετικά με την απόφασή της να μην ακολουθήσει το δρόμο της μητρότητας, δήλωσε πως «με τα παιδιά δεν μπορώ πολλά, πολλά, μετά το δεκάλεπτο δεν μπορώ να ασχοληθώ».

«Κοιμόμασταν σε άλλα δωμάτια...»

Η Ματίνα Παγώνη, η οποία είχε κάνει τις δικές της προβλέψεις για την περίοδο του Πάσχα 2022, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης 13/4 και μίλησε για την ζωή της, για την απόφασή της να γίνει γιατρός, αλλά και για τις σπουδές της.

Η ίδια έχει προκαλέσει πολλές γέλιο με τον διάχυτο χαρακτήρα της και μία από αυτές της φορές ήταν το περιστατικό με την Ανθή Βούλγαρη και τα κόλλυβα, γεγονός που την οδήγησε να να αναφερθεί στις προκαταλήψεις που πιστεύει γενικότερα.

Μίλησε, ακόμη, για τον κορωνοϊό και την πανδημία, λέγοντας πως η ίδια δεν έχει νοσήσει, αλλά θεωρεί πως έγιναν πολλά λάθη στην προσπάθεια αντιμετώπισης του ιού και από την επιστημονική κοινότητα, αλλά και από την εκκλησία που η στάση της έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Μεγάλο κομμάτι της ζωής της είναι ο άντρας της με τον οποίο πέρασε και τις περιόδους καραντίνας, ωστόσο περνούσαν αρκετό χρόνο χωριστά, καθώς δεν κοιμόντουσαν μαζί, ώστε να μην προκαλούνται προβλήματα μεταξύ τους.

«Την περίοδο της καραντίνας ήμασταν σε άλλα δωμάτια με τον σύζυγό μου. Η πολλή συζήτηση φέρνει προβλήματα και έτσι τα αποφεύγαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τους γιατρούς στην χώρα μας και τα όσα ακούγονται και συμβαίνουν με τους χρηματισμούς τους και τα "φακελάκια", τόνισε πως κάτι τέτοιο θα έπρεπε να καταγγέλεται και να μην επιτρέπεται από τους ίδιους τους ανθρώπους που τους ζητείται: «Αυτή η νοοτροπία ότι δεν θα με κοιτάξει καλά που λέει η γιαγιά που έρχεται δεν ισχύει. Ο γιατρός και μόνο από εγωισμό δεν θέλει να χάσει κανένα περιστατικό του».