«Δεν θα ήθελα ούτε καν να τους ξαναδώ...» - "Καταπέλτης" ο Απόστολος Ρουβάς για πρώην συμπαίκτες του

«Πόσο μοντάζ να κάνουν και πώς να σε αδικήσουν;»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν θα ήθελα ούτε καν να τους ξαναδώ...» -

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του φετινού Survivor, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού για το ήθος του αλλά και για την ηρεμία που απέπνεε, ο Απόστολος Ρουβάς, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Παρασκευής 8/7 για τη νέα του ζωή στη Θεσσαλονίκη καθώς έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, τη σύγκριση με τον αδελφό του και αλλά και το Survivor, αποκαλύπτοντας με ποιους παίκτες δεν θα ήθελε να έχει καμία επαφή.

Οι αποκαλύψεις του Απόστολου Ρουβά

«Η έκθεση μου στα μίντια θα με προβλημάτιζε, ήμουν δεν ήμουν αδερφός του Σάκη Ρουβά. Το συζήτησα μαζί του, η συμβουλή του ήταν πολύ σωστή. Όταν ήμουν παιδί μπορεί να σκεφτόμουν διαφορετικά τη σύγκριση με τον αδελφό μου αλλά δεν με έχει επηρεάσει»

Για το Survivor είπε ότι έμαθε τα όριά του τα οποία τελικά είναι πιο ψηλά, απ’ ό,τι ο ίδιος γνώριζε. «Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι από το ριάλιτι που δεν θα ήθελα ούτε καν να τους ξαναδώ, κι αυτό είναι πάλι πολύ ακραίο. Ίσως να μην επεδίωκα να συναντηθώ μαζί τους, όπως με τον Τάκη και τον Βαλάντη. Ο Βαλάντης όλους τους είχε βγάλει εκτός εαυτού. Πόσο μοντάζ να κάνουν και πώς να σε αδικήσουν;» αναρωτήθηκε.

«Σκεφτόμουν τη σύγκριση με τον Σάκη»

Ο σεφ γενικότερα δεν έχει κάποια δυσκολία να μιλάει για τον τραγουδιστή, ωστόσο έχει δείξει πως σε έναν βαθμό θέλει να τον γνωρίζουν για όσα κάνει ο ίδιος στην πορεία του. Παρ' όλα αυτά μεταξύ τους είναι όλα καλά και αν παλιότερα τον ενοχλούσε κάπως η σύγκριση, τώρα πια δεν έχει κανένα απολύτως θέμα με το όλο ζήτημα.

«Θα με προβλημάτιζε η έκθεση ήμουν, δεν ήμουν αδερφός κάποιου γνωστού καλλιτέχνη. Πήρα συμβουλές και μίλησα με τον αδερφό μου τον Σάκη για το Survivor 5, ο οποίος είναι άνθρωπος, που βρίσκεται στο χώρο πάρα πολλά χρόνια, οπότε η συμβουλή του ήταν πάρα πολύ χρήσιμη.

Όταν ήμουν πιο παιδί σκεφτόμουν διαφορετικά τη σύγκριση με τον αδερφό μου, αλλά δε νομίζω ότι με έχει επηρεάσει ή ότι μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στη ζωή μου».