«Αν μιλήσω θα τον κάψω» - Τα ''καρφιά'' του Ανδρέα Μικρούτσικου κατά του Θέμη Αδαμαντίδη

«Δεν ήθελα καμία σχέση...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Αν μιλήσω θα τον κάψω» - Τα ''καρφιά'' του Ανδρέα Μικρούτσικου κατά του Θέμη Αδαμαντίδη

Το πρωί της Παρασκευής 8/7 προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου απόσπασμα από αποκλειστική συνέντευξη φίλου και συνεργάτη του Θέμη Αδαμαντίδη, Ανδρέα Κομπόση, οι δηλώσεις του οποίου φαίνεται πως προκάλεσαν ένταση στο πλατό.

Είναι γεγονός πως έχουν αποτελέσει θέμα οι κατηγορίες για ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη και μάλιστα έχει πάρει και αρκετά μεγάλες διαστάσεις.

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Θέμη Αδαμαντίδη

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αλλά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησαν σε αποδοκιμαστικά σχόλια με τον δεύτερο να αποκαλύπτει: «Αν μιλήσω θα τον κάψω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ως έφηβοι , ήμασταν σε μία κοινή παρέα και εκείνοι σχεδίαζαν πως θα κάνουν το βράδυ σκυλομαχίες. Από τότε δεν ήθελα καμία σχέση μαζί του»

«Καλύτερα να τραγουδάνε παρά να μιλάνε!» - Τα πυρά της ''έριξε'' και η Κατερίνα Καινούργιου για τον Αδαμαντίδη

Ένα μέρος λοιπόν της συνέντευξης του Θέμη Αδαμαντίδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της και θέλησε να σχολιάσει τα όσα άκουσα και τη θέση που πήρε ο τραγουδιστής.

«Είναι η δεύτερη φορά που θαυμάζω πάρα πολύ καλλιτέχνη, ο πρώτος είναι ο Νότης Σφακιανάκης. Καλύτερα κάποιοι άνθρωποι να κρατούν το μικρόφωνο μόνο για να τραγουδάνε παρά να μιλάνε. Δεν ξέρω αν είναι βαρύ. Νιώθω ότι εκτίθεται».