«Εγώ ξέρεις ότι θέλω να λέω αλήθειες!» - Τα όλο νόημα λόγια της Κατερίνας Λένη προς τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα

Η συνεργασία της ολοκληρώνεται με την εκπομπή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Εγώ ξέρεις ότι θέλω να λέω αλήθειες!» - Τα όλο νόημα λόγια της Κατερίνας Λένη προς τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Λένη κατά τη διάρκεια της εκπομπής την Παρασκευή 8/7, αποχαιρέτησε την Κατερίνα Καινούργιου και τους υπόλοιπους συνεργάτες της, καθώς η συνεργασία τους ολοκληρώνεται και επίσημα για αυτή τη σεζόν, και με αυτή την αφορμή αντάλλαξαν λίγα λόγια η μία με την άλλη.

Ο αποχαιρετισμός της Λένη με την Καινούργιου

«Θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, είσαι φανταστική. Είσαι πολύ ταλαντούχο πλάσμα. Ξέρω ότι θέλεις να κάνεις άλλα πράγματα. Εύχομαι καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα. Θα σε στηρίξω σε ό,τι κι αν χρειαστείς. Ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά που συνεργαστήκαμε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Λένη από την πλευρά της, η οποία θυμίζουμε ότι είχε λείψει από την εκπομπή ένα διάστημα μέσα στην άνοιξη, ανέφερε:

«Θέλω να πω ότι ήταν δύσκολη η φετινή χρονιά. Παρ’ όλα αυτά έχω μάθει να εστιάζω στα θετικά. Σου οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στον Θέμη αν και πολλές φορές ήρθαμε σε σύγκρουση. Εγώ ξέρεις ότι θέλω να λέω αλήθειες. Παρ’ όλα αυτά θα είμαι ευγνώμων και όχι αχάριστη».

Νωρίτερα στην εκπομπή έξαλλη η Κατερίνα Καινούργου με το Σπύρο Μαρτίκα

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπής Super Κατερίνα την Παρασκευή 8/7 και μίλησε για το Survivor και την σχέση του με την Βρισηίδα. Μόλις ο πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης μπήκε στο πλατό. Η Κατερίνα Καινούργιου τον καλημέρισε και τον καλωσόρισε ενώ στη συνέχεια τον έβαλε να κάτσει στην καρέκλα για να ξεκινήσουν τη συζήτηση τους.

Η παρουσιάστρια θέλησε να του εξηγήσει πως στην αρχή του παιχνιδιού δεν τον συμπαθούσε αλλά μετά αυτό άλλαξε. Κατά την διάρκεια όμως της πρότασης της, ο Μαρτίκας την διέκοψε, κάτι που την εκνεύρισε ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Θα σου πω την αλήθεια. Δεν μου ήσουν συμπαθής όταν μπήκες στο παιχνίδι, αυτό βέβαια στην αρχή». Αυτήν την φράση δεν την άφησε ο Σπύρος Μαρτίκας να πέσει κάτω και απάντησε με αυθορμητισμό και άνεση, πριν καν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση της: «Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους».

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της συνέχισε: «Να ολοκληρώσω σε παρακαλώ πολύ;»