«Εφόσον συμβεί αυτό, θα είμαι» - Τι ζήτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να παραμείνει στην εκπομπή Super Κατερίνα

Θα μείνει ή θα φύγει άραγε;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Εφόσον συμβεί αυτό, θα είμαι» - Τι ζήτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να παραμείνει στην εκπομπή Super Κατερίνα

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, επέστρεψε την Πέμπτη 7/7 ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό. Ο παρουσιαστής, κόλλησε από τη σύντροφο του - δείτε την εδώ - αλλά πλέον είναι πολύ καλύτερα και με αρνητικό τεστ μπόρεσε να επιστρέψει και πάλι στις επάλξεις για το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο αν θα συνεχίσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς και στην κατάσταση της υγείας του.

«Έχει γίνει η πρόταση, πρέπει να διαμορφώσουμε μία κατάσταση. Έχω απαίτηση από αυτή την εκπομπή να συζητάει και οι απόψεις να ακούγονται και να συντίθενται ώστε να δίνουμε ένα υλικό στον κόσμο ώστε να γίνει τροφή για σκέψη. Εφόσον συμβεί αυτό, θα είμαι», ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στην εκπομπή «Happy Day».

Για την κατάσταση της υγείας του, είπε: «Εδώ και μία εβδομάδα ο κορωνοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το ιικό φορτίο νομίζω και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή.

Οπότε εντάξει, καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» ενώ σε ερώτηση για το αν θα βρίσκεται την Παρασκευή στην εκπομπή «Super Κατερίνα», δήλωσε: «Λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους».

Με μάσκα κορωνοϊού στο πλατό του Super Κατερίνα - Επέστρεψε ο Μικρούτσικος μετά το θέμα της υγείας του

Όπως εξομολογήθηκε πρόσεχε περισσότερο λόγω των αναπνευστικών προβλημάτων που έχει, παρόλα αυτά πέρασε τον ιό ήπια.

«Δεν είναι τίποτα! Για μένα ήταν λόγω των αναπνευστικών θεμάτων που έχω! Να φύγει ο Γιάννης Πουλόπουλος που μου πήρε τη θέση. Χάρηκα πολύ που χθες το βράδυ βγήκα αρνητικός. Ήμουν θετικός δυο ώρες πριν κάνω ξανά τεστ. Όλη η Ελλάδα το περνάει, όλοι θα το περάσουμε όλοι» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.