STAR: Ατημέλητη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην τελευταία της εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη

«Λέω θα βγω έτσι απλά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
STAR: Ατημέλητη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην τελευταία της εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη

Αυλαία ρίχνει σήμερα 8/7 και η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα, η οποία μάλιστα αποφάσισε να βγει στον αέρα αμακιγιάριστη και με έναν απλό κότσο στα μαλλιά.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Επέλεξα να βάλω πολύ λίγη πούδρα κι ένα κραγιόν, για να φανεί η ομορφιά μου. Ετοιμάζομαι για το καλοκαίρι που πρέπει όλοι μας να ξεκουραστούμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να βαφτώ , οπότε λέω θα βγω έτσι απλά».

Αμέσως μετά, η Ζήνα Κουτσελίνη αποχαιρέτησε το πρωινό δίδυμο του Breakfast@Star, Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελία, οι οποίοι αποχαιρέτησαν οριστικά το τηλεοπτικό κοινό.

«Σε αυτό το σημείο θέλω να σας πω το εξής, επειδή δύο παιδιά, πριν από εμένα, η Ελίνα και ο Γιώργος αποχαιρέτησαν αυτή τη χρονιά, θέλω να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, το επόμενο τηλεοπτικό τους ταξίδι να είναι κι αυτό γεμάτο εμπειρίες σαν και το φετινό. Γιατί μπορεί να αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν το Star, όμως τους αξίζουν τα καλύτερα, ο καθένας την προσωπική του διαδρομή και πιστεύω πως κάπου θα ξανασυναντηθούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Αμακιγιάριστη στην τελευταία εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη

Η ανακοίνωση του STAR για την Ζήνα Κουτσελίνη

Και του χρόνου συνεχίζει η Ζήνα Κουτσελίνη την εκπομπή της στο STAR, Αλήθειες με την Ζήνα, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν τις περισσότερες φορές παραπάνω από ικανοποιητικά, με τον σταθμό να προχωρά στην επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου της.

«Το Star βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Η αγαπημένη Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει για 8η χρονιά το συναρπαστικό δημοσιογραφικό ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας, με την επιτυχημένη εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η δυναμική παρουσιάστρια, που ξεχωρίζει για την απλότητα, την επαγγελματική της εμπειρία και τη βαθιά ενσυναίσθηση, με την οποία αντιμετωπίζει τις κάθε είδους δημοσιογραφικές προκλήσεις, έχει χτίσει σχέση αγάπης, συνέπειας και εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό του σταθμού.

Η ανανέωση της συνεργασίας της Ζήνας με το Star επιστεγάζει την αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού αλλά και την επιτυχημένη πορεία της εκπομπής, που είναι σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης».

Η ανακοίνωση του STAR για την Ζήνα Κουτσελίνη