Φινάλε για την εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα - Το συγκινητικό κλείσιμο της Μπέττυ Μαγγίρα

«Αυτό που βλέπετε είναι...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Φινάλε για την εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα - Το συγκινητικό κλείσιμο της Μπέττυ Μαγγίρα

Και η Μπέττυ Μαγγίρα, εκτός από την Κατερίνα Καινούργιου και άλλες εκπομπές, με το Ποιος είναι πρωινιάτικα κατέβασαν ρολά για τη σεζόν, και η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές, όπως με τη σειρά τους και εκείνοι είπαν λίγα λόγια για την ταλαντούχα παρουσιάστρια. Μάλιστα έγινε και η αποκάλυψη σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής...

Το ευχαριστώ της Μαγγίρα και η επόμενη σεζόν

«Θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί έζησα μία από τις πιο όμορφες τηλεοπτικές στιγμές της ζωής μου. Είμαι πολύ ευγνώμων και σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν είναι απλά ότι είμαστε οικογένεια, περνάμε καταπληκτικά. Ο κόσμος μας αγκάλιασε, θεωρώ ότι έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη επιτυχία και ναι, είσαι η αλλαγή στην ελληνική τηλεόραση και αυτό που κάνεις εσύ δεν μπορεί να το κάνει καμία», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Στη συνέχεια, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Αυτό που βλέπετε είναι μια συλλογική δουλειά, δουλεύουν πάρα πολλοί άνθρωποι από πίσω. Να σας ευχηθούμε να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι! Να ξεκουραστείτε! Να κάνετε βουτιές! Να μαυρίσετε! Καλή αντάμωση από Σεπτέμβρη»!

«Τις επόμενες μέρες θα ξέρω εάν θα...»

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ο Δημήτρης Μακαλιάς την Κυριακή 3/7 έκανε πολλές αποκαλύψεις για την ζωή του αλλά και για τη νέα σεζόν που έρχεται σε λίγο καιρό.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, που σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον του, για την επιθυμία του για εκπομπή το σαββατοκύριακο, και για τον ερχομό του μωρού του.

«Απ΄όσο γνωρίζουμε το «Ποιός είναι πρωινιάτικα» θα συνεχιστεί και του χρόνου. Τις επόμενες μέρες θα ξέρω εάν θα είμαι στην εκπομπή, γιατί σκέφτομαι και τον ερχομό του παιδιού μου», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Έρχεται ένα νέο μέλος στην οικογένειά μας και θέλει πάρα πολύ χρόνο. Δεν έχω ακούσει τις φήμες που θέλουν την Φαίη Σκορδά να έρχεται στο κανάλι που βρίσκομαι, έχω ακούσει για άλλο κανάλι. Σίγουρα μία εκπομπή σαββατοκύριακου, θα ήταν πιο εύκολη για μένα, λόγω του παιδιού που περιμένουμε», πρόσθεσε.

«Η κοιλιά της Αντιγόνης Ψυχράμη, φαίνεται, γι’αυτό ανακοινώσαμε την εγκυμοσύνη. Το είδα όσο βρισκόμουν στην εκπομπή, ότι η Αντιγόνη το ανακοίνωσε. Μου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη τη μέρα της επετείου μας».