Ακόμα δεν έφυγε βρήκαν την αντικαταστάτριά της - Αυτή θα πάρει την θέση της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1

Στις 9 του μακαρίτη λένε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ακόμα δεν έφυγε βρήκαν την αντικαταστάτριά της - Αυτή θα πάρει την θέση της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1

To Πρωινό έριξε αυλαία το μεσημέρι της Παρασκευής (8/7), με τον Γιώργο Λιάγκα να ευχαριστεί την ομάδα του για ακόμη μία επιτυχημένη σεζόν και τη Φαίη Σκορδά να αποχαιρετά οριστικά με δάκρια στα μάτια μετά από 10 ολόκληρα χρόνια τον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ το συγκινητικό αντίο της).

Το τηλεοπτικό μέλλον της επιτυχημένης παρουσιάστριας παραμένει προς το παρόν αχανές μιας και η ίδια δεν έχει πάρει ξεκάθαρα θέση, ενώ η μία φήμη διαδέχεται την άλλη (δείτε εδώ ποιο κανάλι τη διεκδικεί πολύ δυναμικά).

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Λιάγκας θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στο κανάλι του Αμαρουσίου, εκεί όπου θα αναλάβει μία ενημερωτική εκπομπή, χωρίς ψυχαγωγία. Στην εκπομπή αυτή προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του, ωστόσο έχει ακουστεί έντονα πως στο νέο του αυτό ξεκίνημα θα τον ακολουθήσει ο Τάσος Τεργιάκης.

Τα πράγματα αλλάζουν σημαντικά, όμως, στο θέμα της γυναίκας που θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Ενώ μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, από αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέχρι και της Ιωάννας Μαλέσκου, αλλά τώρα ένα νέο όνομα έρχεται να πέσει στο τραπέζι και να αλλάξει δεδομένα. Πρόκειται για την... διαβάστε την τηλεοπτική αυτή βόμβα στο Tv-24.gr