Είναι έτοιμοι να δώσουν τα χέρια - Το κανάλι που θα "μετακομίσει" η Ιωάννα Μαλέσκου μετά το ΣΚΑΙ

Είναι σχεδόν σίγουρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι έτοιμοι να δώσουν τα χέρια - Το κανάλι που θα

Οριστικό είναι το τέλος της Ιωάννας Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ, ωστόσο δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα και σε ποιο κανάλι αναμένεται να μετακομίσει.

Σε ποιο κανάλι μετακομίζει η Ιωάννα Μαλέσκου μετά το ΣΚΑΙ

Αρχικά, σύμφωνα με μεριά δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια βρισκόταν σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για ένα πρωινό ψυχαγωγικό magazino, ωστόσο φαίνεται πως απλά έμειναν στις συζητήσεις και τίποτα παραπάνω.

Σύμφωνα τώρα με νέες πληροφορίες, η Ιωάννα Μαλέσκου δίνει τα χέρια με το STAR, μιας και νωρίτερα σήμερα 8/7 η εκπομπή Breakfast at Star με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτέλια έριξε οριστική αυλαία. Μπορεί λοιπόν μέχρι τα μέσα του μήνα να βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΪ με το «Love It», αλλά όπως όλα δείχνουν η συμφωνία με το STAR έχει «κλειδώσει» εδώ και μέρες.

Σε ποιο κανάλι μετακομίζει η Ιωάννα Μαλέσκου μετά το ΣΚΑΙ 

Η συγκίνηση της για το τέλος του Love It

Μια πολύ συγκινητική στιγμή είχε κατά την διάρκεια της 29/6 της εκπομπής η Ιωάννα Μαλέσκου, μιας και αποχαιρέτησε τον σεφ της, Δημήτρη Μακρυνιώτη αλλά και τους συνεργάτες της στο Love It.

Συγκεκριμένα, την ώρα της μαγειρικής, η παρουσιάστρια βουρκωμένη έκανε τον δικό της απολογισμό για τα δύο χρόνια παρουσίας της στον ΣΚΑΪ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της.

«Θα μου λείψεις πάρα πολύ. Η ζωή έχει πολλές διαφορετικές γεύσεις κι εγώ κρατάω πάντα την πιο γλυκιά εκδοχή αυτών που συμβαίνουν. Η αλήθεια είναι ότι σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα, γιατί είσαι ένας καλός και σωστός άνθρωπος και αυτό για μένα είναι το Α και το Ω. Το γεγονός ότι είσαι άριστος επαγγελματίας, αυτό το απογειώνει. Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να το συμμαζέψω από πουθενά.

Σ’ αγαπώ και χαίρομαι που έχω κάνει έναν αληθινό φίλο. Σε ευχαριστώ για όλα, ξέρεις εσύ. Το αξίζεις ρε Δημήτρη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν… Και ξέρεις γιατί με συγκίνησες σήμερα; Γιατί ο κόσμος κατά καιρούς έχει διαβάσει πολλά να λένε, ή να νομίζουν ότι λένε οι συνεργάτες μου για μένα, και ίσως αυτό να με πικραίνει πραγματικά γιατί εγώ ξέρω τι σχέσεις έχω με τους ανθρώπους που είναι κοντά μου, με αυτούς που βλέπετε κι αυτούς που δεν βλέπετε.

Παρότι εγώ την έχω πάρει την απόφαση, στενοχωριέμαι όντως γιατί είμαι άνθρωπος που δένεται. Με την ιεροτελεστία μας. Που μπαίνω μέσα και λέω “σας μίλησα; Δεν σας μίλησα”. Όλα αυτά που σας κάνω… Θα μου λείψετε πάρα πολύ. Εύχομαι και στον καθένα ξεχωριστά, γιατί είναι τίμια πλάσματα που δουλεύουν για το μεροκάματο, τα καλύτερα», είπε βουρκωμένη και συγκινημένη η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία χθες βέβαια πέταξε και μια σπόντα για το κανάλι.