«Η είδηση είναι παντελώς ψευδής» - Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για το πάρτι στο κελί του Λιγνάδη

Θα την πληρώσουν και η Σκορδά με τον Λιάγκα, αλλά και άλλοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η είδηση είναι παντελώς ψευδής» - Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για το πάρτι στο κελί του Λιγνάδη

Όπως είδαμε το πρωί της Παρασκευής 8/7 στο Πρωινό, ο Αλέξης Κούγιας πραγματοποίησε μία πολύωρη αγόρευση, δίχως να αφήσει κανέναν και τίποτα απέξω. Ωστόσο, δεν αρκέστηκε σε αυτό και αργότερα θέλησε να μιλήσει για την είδηση που αναφέρει πως στο κελί του Δημήτρη Λιγνάδη στήθηκε πάρτι.

Έτσι, ο διάσημος δικηγόρος προχώρησε σε μία μακροσκελή ανακοίνωση κατά την οποία διαψεύδει αυτό το συμβάν, λέγοντας πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα λάβουν μήνυση και μαζί τους και όποιος συμμετείχε στην μετάδοση αυτής της φήμης.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια σχετικά με το πάρτι στο κελί του Δημήτρη Λιγνάδη

«Πριν από λίγα λεπτά ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης, εντολέας του επικεφαλής του γραφείου μας κου Αλέξη Κούγια, μάς ενημέρωσε ότι στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 οι παρουσιαστές Γεώργιος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά παρουσίασαν ένα βίντεο με κάποιους, για τους οποίους είπαν ότι διοργάνωσαν πάρτι με μπουζούκια στις φυλακές Κορυδαλλού, και ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι αυτό το πάρτι έγινε στο κελί που κρατείται ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης και ότι δήθεν συμμετείχε και αυτός.

Η είδηση είναι παντελώς ψευδής και συκοφαντική, όσον αφορά τον κ. Λιγνάδη, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Κανένα πάρτι δεν έγινε στο κελί που κρατείται ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης και ούτε αυτός ούτε οι συγκρατούμενοί του στο ίδιο κελί έχουν καμία σχέση με αυτό που προβλήθηκε.

Η πληροφορία που μας έδωσε ο κ. Λιγνάδης είναι ότι αυτό που δημοσιοποιήθηκε, διοργανώθηκε και έγινε σε εντελώς διαφορετικό κτίριο από αυτό, στο οποίο κρατείται ο κ. Λιγνάδης, και το κελί, στο οποίο κρατούνται τα συγκεκριμένα πρόσωπα, είναι σε εντελώς διαφορετική πτέρυγα, η οποία απέχει από το κελί του κου Λιγνάδη και των συγκρατουμένων του τουλάχιστον 100 μέτρα.

Η εντολή, την οποία λάβαμε, είναι να μηνύσουμε άμεσα τον οιονδήποτε συμμετείχε μαζί με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά στην προβολή και τον σχολιασμό αυτής της συκοφαντικής δυσφημήσεως, και να καταθέσουμε και αγωγή, ζητώντας το ποσό των 200.000 ευρώ.

Τόσο ο κ. Λιγνάδης όσο και όλοι εμείς οι δικηγόροι του γραφείου του κου Αλέξη Κούγια θα αναζητήσουμε και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της συκοφαντικής δυσφημήσεως και θα τους μηνύσουμε και θα τους ενάγουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάτι θα κάνω κι εγώ όταν θα...»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ένας κάνει δηλώσεις για τον άλλο, και έτσι μετά τη μήνυση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον γνωστό ποινικολόγο, και ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από δηλώσεις του στην κάμερα του Happy Day, την Παρασκευή 8/7 μετά τα νέα σχόλια του Αλέξη Κούγια προς το πρόσωπό του, απάντησε διαφορετικά από τις άλλες φορές, μιας και άφησε κάποιες αιχμές σχετικά με τον τρόπο που θα το αντιμετωπίσει.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας συνάντησε τους δημοσιογράφους και όταν τέθηκε η ερώτηση για όσα υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας ότι η υπόθεση Λιγνάδη είναι σκευωρία στην οποία εμπλέκεται και το ΣΕΗ, απάντησε: «Ο κ. Κούγιας αυθαιρέτως λέει ό,τι θέλει. Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Αυθαιρετεί».

Σχετικά με το επώνυμό του το οποίο ο Αλέξης Κούγιας συνήθως το προφέρει λάθος, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Το ξέρει και ο ίδιος ότι με προσβάλει και αναλόγως κάτι θα κάνω κι εγώ όταν θα έρθει η ώρα. Όταν θα έρθει η ώρα θα το μάθετε».