Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Γερονικολού - Τι συνέβη;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Γερονικολού - Τι συνέβη;

Η Κατερίνα Γερονικολού, ενώ ετοιμαζόταν για τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε μέρη εξωτικά, δεν θα μπορέσει να το ευχαριστηθεί στο έπακρο, διότι θα πρέπει να τις αναβάλει. Και ο λόγος; Κόλλησε κορωνοϊό και θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε ένα βίντεο κατά το οποίο η ίδια χοροπηδάει έπανω στον καναπέ του σαλονιού της και εξηγεί πως κάπως έτσι είναι τα πράγματα στο κεφάλι της αυτή τη στιγμή.

Θετική στον κορωνοϊό η Κατερίνα Γερονικολού

«Τρέχουσα κατάσταση του μυαλού μου», έγραψε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός της κάτω από το βίντεο στο προφίλ της και πολλοί ήταν εκείνη που έσπευσαν να της ευχηθούν τα περαστικά τους.

Κατερίνα Γερονικολού

«Ο Γιάννης με ψιλοπαρατάει...»

Το πρωί της Τρίτης 7/6 την Κατερίνα Γερονικολού συνάντησε η εκπομπή Mega Καλημέρα και η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς, όπου μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη (δείτε εδώ το μυστικό που τους ενώνει), που πλέον συνεργάζονται και τηλεοπτικά.

«Είναι πολύ σημαντικό που σε αυτή την συνεργασία (σ.σ. τη σειρά “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ”) υπάρχει και ο Γιάννης, ένας δικός σου άνθρωπος. Θα δούμε το φινάλε της σειράς αρχές φθινοπώρου για να μην πέσει στις αρχές Ιουλίου» αποκάλυψε.

«Έχει ξεκινήσει ο Γιάννης τα γυρίσματα του Fishy και με ψιλοπαρατάει, και είναι πιο καλοκαιρινός και μαυρισμένος!», συνέχισε εκφράζοντας παράπονο αλλά με χιούμορ.

«Δυστυχώς, από τότε που ο Γιάννης μπήκε στη ζωή μου είναι πολύ προστατευμένη. Και το δυστυχώς το λέω διότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε να ήμουν έτσι κι αλλιώς προστατευμένη. Νιώθω ότι έχω μία ομπρέλα που με περικλείει και δεν μπορούν να με πειράξουν», ανέφερε.

«Το πλεονέκτημά του Γιάννη είναι ότι είναι αυθεντικός, και το μειονέκτημά του ότι… αγαπά περισσότερο το ψάρεμα από μένα;», πρόσθεσε.

«Όταν έβλεπα τον εαυτό μου στη σειρά “Λάκης ο Γλυκούλης” έλεγα “γιατί με πήρανε;”. Έβλεπα τον εαυτό μου και δεν μου άρεσα, και έκανα πολλή δουλειά πάνω σε αυτό.

Δέχομαι μηνύματα στα σόσιαλ, άλλα σε πολύ λογικά πλαίσια. Πιο παλιά ένας θαυμαστής με ακολουθούσε, έμενα με φόβιζε», παραδέχτηκε η ταλαντούχα ηθοποιός.