Η ατάκα όλο νόημα - Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Το Πρωινό αποτελεί πια παρελθόν για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η ατάκα όλο νόημα - Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής 8/7 η Φαίη Σκορδά στο φινάλε της εκπομπής Το Πρωινό, μετά από 9 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας. Οι φήμες υπήρχαν εδώ και καιρό, με την παρουσιάστρια να έρχεται να τις επιβεβαιώνει, με την ίδια ωστόσο να είναι φανερά συγκινημένη (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η ίδια ευχαρίστησε στο τέλος της εκπομπής τόσο το κοινό όσο και τους συνεργάτες της και λίγες ώρες μετά προχώρησε και στην πρώτη της ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ και ο ίδιος ο ΑΝΤ1 προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια (δείτε την εδώ).

Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά συγκεκριμένα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από την τελευταία εκπομπή, από την πρώτη της φετινής σεζόν αλλά και μια με το καμαρίνι της στον ΑΝΤ1 και έγραψε στην λεζάντα: “Αληθινές αγκαλιές️. Αυτό κρατάω …”.

Η πρώτη ανάρτηση της Σκορδά μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1

Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1

Ποια θα την αντικαταστήσει;

To Πρωινό έριξε αυλαία το μεσημέρι της Παρασκευής (8/7), με τον Γιώργο Λιάγκα να ευχαριστεί την ομάδα του για ακόμη μία επιτυχημένη σεζόν και τη Φαίη Σκορδά να αποχαιρετά οριστικά με δάκρια στα μάτια μετά από 10 ολόκληρα χρόνια τον ΑΝΤ1.

Το τηλεοπτικό μέλλον της επιτυχημένης παρουσιάστριας παραμένει προς το παρόν αχανές μιας και η ίδια δεν έχει πάρει ξεκάθαρα θέση, ενώ η μία φήμη διαδέχεται την άλλη (δείτε εδώ ποιο κανάλι τη διεκδικεί πολύ δυναμικά).

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Λιάγκας θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στο κανάλι του Αμαρουσίου, εκεί όπου θα αναλάβει μία ενημερωτική εκπομπή, χωρίς ψυχαγωγία. Στην εκπομπή αυτή προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του, ωστόσο έχει ακουστεί έντονα πως στο νέο του αυτό ξεκίνημα θα τον ακολουθήσει ο Τάσος Τεργιάκης.

Τα πράγματα αλλάζουν σημαντικά, όμως, στο θέμα της γυναίκας που θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Ενώ μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, από αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέχρι και της Ιωάννας Μαλέσκου, αλλά τώρα ένα νέο όνομα έρχεται να πέσει στο τραπέζι και να αλλάξει δεδομένα. Πρόκειται για την... διαβάστε την τηλεοπτική αυτή βόμβα στο Tv-24.gr