Με πιτζάμες, ατιμέλητη και άβαφη - Πώς είναι στην πραγματικότητα η Δούκισσα Νομικού

Παραμένει εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με πιτζάμες, ατιμέλητη και άβαφη - Πώς είναι στην πραγματικότητα η Δούκισσα Νομικού

Μακριά από τον χώρο της τηλεόρασης βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η Δούκισσα Νομικού, μιας και ήθελε να επικεντρωθεί τόσο στην οικογένειά της (δείτε εδώ μια φωτογραφία με τα παιδιά της), όσο όμως κι σε άλλες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ωστόσο, διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και βρίσκεται σε πολύ συχνή επαφή και επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους, μιας και αναρτά φωτογραφίες και στιγμές από την ζωή και τις δουλειές της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η πανέμορφη Δούκισσα μας έδειξε πώς πέρασε το βράδυ της, το οποίο ήταν movie night για αυτό και η ίδια φόρεσε τις πιτζάμες της, πήρε τα ποπ κορν της και απόλαυσε με την οικογένειά της μια ταινία.

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με πιτζάμες και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Όπως βλέπουμε, είναι εντελώς ατημέλητη και άβαφη, ωστόσο παραμένει μια κούκλα, μιας και δεν χρειάζεται καν μακιγιάζ για να αναδείξει την ομορφιά της!

«Movie night απόψε και επέλεξα ως πρώτο stream μου το “Moon Knight” Aκούω και τις δικές σας προτάσεις γρήηηγορα☺️ #MyFirstStream #DisneyPlusGr @disneyplusgr #DoukissaNomikou #DNmoments», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Δούκισσα.

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με πιτζάμες και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Το μυστικό της για τους μαύρους κύκλους

Μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες είναι αναντίρρητα η Δούκισσα Νομικού η οποία είτε βαμμένη είτε άβαφη (δείτε εδώ φωτογραφία) είναι το ίδιο εντυπωσιακή. Η ίδια πολλές φορές μοιράζεται μερικά tips ομορφιάς με τις διαδικτυακές της φίλες και ένα από αυτά έχει να κάνει με την καλύτερη κάλυψη των μαύρων κύκλων.

Στο ένα μάλιστα πρόσφατο live της Δούκισσας Νομικού και του Παντελή Τουτουντζή ανακαλύψαμε ένα προϊόν και μία συμβουλή αρκετά σημαντικά για τις γυναίκες που βάφονται.

Ο make-up artist λοιπόν τόνισε πως δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε πούδρα κάτω από τα μάτια γιατί δημιουργούνται γραμμές καθώς η πούδρα εισχωρεί στις λεπτές ρυτίδες και το βλέμμα φαίνεται κουρασμένο. Ωστόσο, η πούδρα είναι αναγκαία για ένα καθώς χαρίζει ένα άψογο φινίρισμα και φωτίζει το βλέμμα.

Το καλύτερο είναι να την απλώνουμε μάλιστα με ένα πινελάκι.

undefined